Provoni Volvo Cars

Volvo ka më shumë sesa makina. Përjetoni të shkuarën, të tashmen dhe të ardhmen tonë.

Pjesa e jashtme e Volvo Car Sörred.

Volvo Car Sörred

Volvo Car Sörred është pika fillestare për përvojën tuaj me Volvo Cars në Torslanda. Kontrolloni për turneun tuaj të fabrikës ose turneun e përvojës së markës në recepsionin tonë në të majtë kur hyni përmes hyrjes kryesore. Volvo Car Sörred gjithashtu jo ofron mundësinë për të parë, testuar dhe blerë si makina të reja Volvo ashtu edhe të përdorura.

Vendndodhja
Huggåsvägen 5, 405 31 Göteborg

Parkimi
Përdorni parkimet e shënuara si “Kundparkering”

Transporti publik
Stacioni më i afërt i autobusit: Volvo City ose Sörredsmotet

Vizitorë duke bërë vizitë në fabrikën Volvo Torslanda në Gothenburg.

Vizitë në fabrikë

Vizitë në fabrikën Torslanda përshkruan të gjithë procesin e prodhimit të Volvo Cars, që nga rrotullat e fletëve metalike deri te makinat e përfunduara. Do të mund të eksploroni se si njerëzit dhe robotët punojnë së bashku për të ndërtuar makinat tona.

Persona që po eksplorojnë një C40 në qendrën e përvojës së markës.

Vizitë përvoje e markës

Në vizitën tonë të përvojës së markës, mund të ndjeni se çfarë e bënë një Volvo vërtet një Volvo. Udhëzuesi do të flasë për atë që Volvo përfaqëson si markë, duke u fokusuar kryesisht te dizajni, qëndrueshmëria dhe siguria. Dërgoni kërkesën tuaj për një vizitë.

Një Volvo Amazon e ekspozuar në muzeun e Volvo-s.

Muzeu i Volvo-s

Muzeu i Volvo-s do t'ju çojë nga makina e parë që ndërtuam në vitin 1927, nëpër makinat konceptuale, garuesve historik dhe gjithashtu disa surprizave. A i përmendëm avionët luftarakë?

Vini re! Sigurohuni që të vizitoni muzeun e Volvo-s gjatë vitit 2023 pasi ai do të mbyllet në fund të vitit.

Vendndodhja
Arendals Skans, 405 08 Göteborg

Parkimi
Ofrohet parkim

Transporti publik
Stacioni më i afërt i autobusit: Arendal Skans

Pjesa e jashtme e botës së Volvo.

Bota e Volvo-s

Në vendin tonë të ri të takimit në Gothenburg, Suedi. Ne nuk po ofrojmë vetëm frymëzim dhe motivim me ekspozita emocionuese, biseda, performanca dhe laboratorë, por edhe ngrënie dhe argëtim.

Bota e Volvo-s do të hapet në vitin 2024.

Vendndodhja
Lyckholms Torg 1, 412 63 Göteborg