Endre innstillinger for apper

I app-visningen er alle bilens apper samlet. Innstillingene for apper som gjelder bilens innebygde funksjoner, kan endres fra midtdisplayets øverste visning.

Apper for innebygde funksjoner - grunnapper

De appene som ligger i bilen fra begynnelsen av, f.eks. FM-radio og USB, er en del av Sensus og tilhører bilens innebygde funksjoner. Innstillingene for disse appene kan endres direkte i toppvinduet på midtdisplayet.

Endre innstillingene for en grunnapp

Trykk på appen, f.eks. FM-radio.
Dra ned toppvinduet.
Trykk på FM-radio Innstillinger.
Endre innstillinger etter ønske, og bekreft valgene.
Trykk på den fysiske Hjem-knappen eller den virtuelle av-knappen.

De fleste av grunnappene til bilen har denne kontekstuelle innstilingsmuligheten, men ikke alle. Se avsnittet "Kategorier i innstillingsvinduet" for mer informasjon om hvordan innstillinger endres.

Tredjepartsapper

Tredjepartsapper ligger ikke i bilens system fra begynnelsen av, men kan lastes ned, f.eks. Volvo-ID. Her foretas innstillingene alltid inne i appen, og ikke fra toppvinduet.