Apple® CarPlay®*

CarPlay gir deg muligheten til å lytte til musikk, ringe telefonsamtaler, få kjøreanvisninger, sende/ta imot meldinger og bruke Siri, alt mens du holder fokuset på kjøringen.
P5/P6-1746-Apple CarPlay

CarPlay fungerer med utvalgte Apple-enheter. Hvis bilen ikke allerede har støtte for CarPlay, kan det installeres i ettertid. Kontakt en Volvo-forhandler for å installere CarPlay.

Informasjon om hvilke apper som støttes, og hvilke telefoner som er kompatible, finner du på Apples hjemmeside: www.apple.com/ios/carplay/. Bruk av apper som ikke er kompatible med CarPlay kan av og til føre til at tilkoblingen mellom iPhone og bilen brytes. Vær oppmerksom på at Volvo ikke har noe ansvar for innholdet i CarPlay.

Ved bruk av kartnavigering via CarPlay, vises det ingen veiledning på fører- eller frontrutedisplayet, men bare på midtdisplayet.

CarPlay-appene kan styres via midtdisplayet, telefonen eller det høyre bryterpanelet på rattet (gjelder enkelte funksjoner). Appene kan også talestyres med Siri. Langt trykk på rattknappen P5–1507–Voice control button starter talestyring med Siri, og et kort trykk starter bilens egen talestyring. Hvis Siri bryter for tidlig, holde inne rattknappen P5–1507–Voice control button1.

Ved å bruke Apple CarPlay bekrefter du følgende: Apple CarPlay er en tjeneste som leveres av Apple Inc. på deres vilkår. Volvo Cars er derfor ikke ansvarlige for Apple CarPlays funksjoner/applikasjoner. Ved bruk av Apple CarPlay overføres noe informasjon fra bilen din (inkludert posisjon) til din iPhone. Du er fullt ut ansvarlig for egen og andres bruk av Apple CarPlay overfor Volvo Cars.

1. * Tilleggsutstyr/tilbehør.
  2. 1 Apple og CarPlay er registrerte varemerker som tilhører Apple Inc.