Bruke Apple® CarPlay®*

For at du skal kunne bruke CarPlay, må talestyringen Siri være aktivert på telefonen. Telefonen må også ha Internett-tilkobling via trådløst nett eller mobilnettet.

Koble til en iPhone, og start CarPlay

Notat

CarPlay kan bare brukes hvis Bluetooth er slått av. En telefon eller mediaspiller som er koblet til bilen via Bluetooth, vil derfor ikke være tilgjengelig når CarPlay er aktiv. For å få en internett-oppkobling til bilens apper må en bruke en alternativ internettkilde. Bruk Wi-Fi eller bilens innebygde modem *.
Koble en iPhone til USB-inngangen. Er det to USB-innganger, skal den med hvit ramme rundt inngangen brukes.
Les informasjonen i popup-vinduet og trykk deretter på OK.
Trykk på Apple CarPlay i appvinduet.
Les vilkårene og trykk så på Godta for å koble til.
Delvinduet med CarPlay åpnes, og kompatible apper vises.
Trykk på ønsket app.
Appen startes.

Starte CarPlay

CarPlay startes som beskrevet først etter at en iPhone er tilkoblet.
Koble en iPhone til USB-inngangen. Er det to USB-innganger, skal den med hvit ramme rundt inngangen brukes.
Hvis innstilling for automatisk start er valgt – navnet på telefonen vises.
Trykk på telefonnavnet – delvinduet med CarPlay åpnes, og kompatible apper vises.
Hvis delvinduet med CarPlay ikke åpnes, trykker du på Apple CarPlay i appvinduet.
Delvinduet med CarPlay åpnes, og kompatible apper vises.
Trykk på ønsket app.
Appen startes.

CarPlay kjøres i bakgrunnen hvis en annen app startes i samme delvindu. For å vise CarPlay i delvinduet igjen, trykker du på CarPlay-ikonet i appvinduet.

Skift tilkobling mellom CarPlay og iPod

CarPlay til iPod

Trykk på Innstillinger i toppvinduet.
Gå videre til KommunikasjonApple CarPlay.
Kryss av i ruten for den Apple-enheten som ikke lenger skal starte CarPlay automatisk når USB-kabelen kobles til.
Koble ut og koble til Apple-enheten til USB-inngangen.
Åpne appen iPod fra appvinduet.

iPod til CarPlay

Trykk på Apple CarPlay i appvinduet.
Les informasjonen i popup-vinduet og trykk deretter på OK.
Koble ut og koble til Apple-enheten til USB-inngangen.
Delvinduet med Apple CarPlay åpnes, og kompatible apper vises1.
  1. * Tilleggsutstyr/tilbehør.
  2. 1 Apple, CarPlay, iPhone og iPod er registrerte varemerker som tilhører Apple Inc.