Innstillinger for Apple® CarPlay®*

Innstillinger for Apple-enhet koblet til med CarPlay1.

Automatisk start

Trykk på Innstillinger i toppvinduet.

Gå videre til KommunikasjonApple CarPlay, og velg innstilling:

• Kryss av i ruten - CarPlay starter automatisk når USB-kabelen kobles til.
  • Kryss av i ruten - CarPlay starter ikke automatisk når USB-kabelen kobles til.

Maksimalt 20 Apple-enheter kan lagres i listen. Når listen er full og en ny enhet kobles til, tas den eldste bort.

For å slette listen må innstillingene nullstilles i midtdisplayet (tilbakestilling til fabrikkinnstilling).

Systemvolum

Trykk på Innstillinger i toppvinduet.

Trykk på LydSystemvolumer og foreta innstillinger for følgende:

• Talestyring
  • Navi taleveiledning
  • Telefon ringetone
  1. * Tilleggsutstyr/tilbehør.
  2. 1 Apple og CarPlay er registrerte varemerker som tilhører Apple Inc.