Bytte radiobånd og radiostasjon

Her finnes anvisninger for bytte av radiobånd, liste i radiobåndet og radiostasjon i valgt liste.

Bytte radiobånd

Sveip frem appvinduet på midtdisplayet og velg ønsket radiobånd (f.eks. FM), eller åpne app-menyen i førerdisplayet med den høyre knapperaden på rattet og velg derfra.

Bytt liste på radiobåndet

P5-1717-Radio library stations
Trykk på Bibliotek.
Velg avspilling fra Stasjoner, Favoritter, Sjangre eller Ensembler1.
Trykk på ønsket stasjon på listen.

Favoritter - spiller bare valgte favorittkanaler.

Sjangre - spiller bare radiokanaler som sender valgt sjanger/programtype, f.eks. pop og klassisk musikk.

Bytte radiostasjon i valgt liste

Trykk på P5-1717-Rewind symbol eller P5-1717-Fast forward symbol under midtdisplayet eller rattets høyre bryterpanel.
Du flyttes ett trinn i valgt avspillingsliste.

Det er også mulig å bytte radiostasjon i den valgte listen via midtdisplayet.

1. * Tilleggsutstyr/tilbehør.
  2. 1 Gjelder bare digitalradio (DAB*).