Søke radiostasjon

Radioen setter automatisk sammen en stasjonsliste med de radiostasjonene som sender ut sterkeste signaler innenfor området.
P5-1717-Radio library search

Søkemulighetene er avhengig av valgt radiobånd:

• FM - stasjoner, sjangre og frekvens.
  • DAB* – grupper og stasjoner.
Trykk på Bibliotek.
Trykk på P5–1507–Symbol-Magnifying glas.
Søkevindu med tastatur åpnes.
Skriv inn søkeordet.
Søk foregår ved hver innmating av tegn, og søketreffene vises kategorisert.

Manuelt stasjonssøk

P5-1717-Radio manual tuning

Ved overgang til manuelt stasjonssøk bytter ikke radioen lenger automatisk frekvens når mottakelsen blir dårlig.

Trykk på Manuell Innstilling, trekk i bryteren eller trykk på P5-1717-Rewind symbol eller P5-1717-Fast forward symbol. Ved langt trykk hopper søket til neste tilgjengelige stasjon i frekvensbåndet. Det er også mulig å bruke knappene til høyre på rattet.