Styre og bytte medier

Avspilling av medier kan styres med talestyring, knappene på rattet eller midtdisplayet.
P5–1507–Voice control symbol

Mediespilleren kan kontrolleres med talestyring, knapperaden på rattet eller midtdisplayet.

P5-1717-Media player

Volum - drei på hjulet under midtdisplayet, eller trykk på P5-1617-Right steering wheel switch-UpP5-1617-Right steering wheel switch-Down på høyre bryterpanel på rattet for å øke eller senke lydnivået.

Spille / sette på pause - trykk på bildet som tilhører sangen som spilles, den fysiske knappen under midtdisplayet eller P5–1507–Symbol-OK button på høyre knapperad på rattet.

Bytte spor/låt – trykk på ønsket spor på midtdisplayet, trykk på P5-1717-Rewind symbol eller P5-1717-Fast forward symbol under midtdisplayet eller på rattets høyre bryterpanel.

Spole/flytte i tid - trykk på tidsaksen på midtdisplayet og trekk mot siden, eller trykk og hold inne P5-1717-Rewind symbol eller P5-1717-Fast forward symbol under midtdisplayet eller på rattets høyre bryterpanel.

Bytte medier - velg fra tidligere kilder i appen, i appvinduet trykker du på ønsket app eller velger med knappene til høyre på rattet P5–1507–Symbol-App menu button.

P5-1717-Mediaplayer-Library button

Bibliotek - trykk på knappen for å spille fra biblioteket.

P5-1717-Mediaplayer-Shuffle button

Tilfeldig rekk. - trykk på knappen for å blande avspillingsrekkefølgen.

P5-1717-Mediaplayer-Similar button

Lign. - trykk på knappen for å søke etter lignende musikk med Gracenote på USB-enhet, og opprette en spilleliste ut fra det. Spillelisten kan maksimalt inneholde 50 låter.

P5-1717-Mediaplayer-Switch button

Endre enhet - trykk på knappen for å skifte mellom USB-enheter hvis flere er tilkoblet.