Justere massasjeinnstillinger* i forsetet

Hvis du vil endre innstillingene, kan både multifunksjonsbryteren på setet og midtdisplayet brukes. I midtdisplayet* vises de forskjellige innstillingene.

Justere massasjeinnstillinger* i forsetet

Forsetene har massasjefunksjon i seteryggen. Massasjen utføres av luftputer, som kan massere med forskjellige innstillinger.

Massasjefunksjonen kan bare aktiveres når bilmotoren er i gang.

Aktiver multifunksjonsbryteren ved å dreie bryteren opp eller ned. Seteinnstillingsvisningen åpnes på midtdisplayet.
Velg Massasje i seteinnstillingsvinduet.
For å velge mellom de forskjellige massasjefunksjonene foretar du valget enten direkte på pekeskjermen eller ved å løfte markøren opp/ned ved hjelp av multifunksjonsbryterens øvre/nedre knapp. Endre innstilling i valgt funksjon ved valg direkte på pekeskjermen ved å trykke på pilene med multifunksjonsbryterens fremre/bakre knapp.