Justere korsryggstøtten* i forsetet

Aktiver multifunksjonsknappen* ved å dreie knappen opp eller ned. Seteinnstillingsvinduet åpnes i midtdisplayet.

P5-1507-Multifunction frot seat
Multifunksjonsbryteren er plassert på siden av sitteputen til setet.

Den 4-veis korsryggstøtten, som gir mulighet til å justere korsryggstøtten, brukes ved at man trykker på fireveisknappen på siden nede på setet. Korsryggstøtten kan justeres forover/bakover og opp/ned.

Justere korsryggstøtten* i forsetet

Når du skal justere korsryggstøtten:

Aktiver multifunksjonsbryteren ved å dreie bryteren opp eller ned. Seteinnstillingsvisningen åpnes på midtdisplayet.

Velg Korsrygg i seteinnstillingsvinduet.

• Trykk på opp/ned på fireveisknappen (den runde) for å flytte korsryggstøtten opp/ned.
  • Trykk foran på fireveisknappen for å øke korsryggstøtten.
  • Trykk bak på fireveisknappen for å redusere korsryggstøtten.