Justere sidestøtte* i forsete

Hvis du vil endre innstillingene, kan både multifunksjonsbryteren* på setet og midtdisplayet brukes. I midtdisplayet vises de forskjellige innstillingene.
P5-1507-Multifunction frot seat
Multifunksjonsbryteren er plassert på siden av sitteputen til setet.

Seteryggens sider kan justeres for å gi støtte mot sidene.

Når du skal justere sidestøtten:

Aktiver multifunksjonsknappen ved å dreie knappen opp eller ned P5-Icon red circle 1. Seteinnstillingsvinduet åpnes i midtdisplayet.

Velg Sidepolstr. i seteinnstillingsvinduet.

• Trykk foran på fireveisknappen for å øke sidestøtten P5-Icon red circle 2.
  • Trykk bak på fireveisknappen for å redusere sidestøtten.