PIN-kode til Volvo On Call*

PIN-koden benyttes av sikkerhetsgrunner for å identifisere at en person har myndighet til å utføre Volvo On Call-tjenester i en bestemt bil.

Den firesifrede PIN-koden som ble sendt til bileieren da forhandleren aktiverte abonnementet, brukes av sikkerhetsgrunner til å identifisere personer som har tillatelse til å utføre bestemte Volvo On Call-tjenester, f.eks. låse opp bilen via Volvo On Call-servicesenter1 eller opprette en konto til Volvo On Call-appen.

Glemt eller vil bytte PIN-kode

Hvis du glemmer PIN-koden eller den må byttes (for eksempel ved kjøp av en bruktbil med Volvo On Call), må du kontakte

• en forhandler eller
  • Volvo On Call-servicesenteret1 via ON CALL-knappen, Volvo On Call-appen eller en vanlig telefonsamtale.

Den nye koden blir sendt til bileieren.

Feil PIN-kode er skrevet inn i appen gjentatte ganger

Hvis en feilaktig PIN-kode angis ti ganger på rad, blir kontoen låst. For å kunne bruke appen igjen, må du velge en ny PIN-kode og opprette en ny app-konto ved å følge samme prosess som da du opprettet den tidligere app-kontoen.

1. * Tilleggsutstyr/tilbehør.
  2. 1 Gjelder ikke Volvo On Call-markeder av type B.