Uppdatering av kartdata med uppkopplad bil

När bilen är internetansluten kan kartdatan uppdateras via uppkopplingen.
P5-1507-Nav-MapCare Princip OTA
Processprincip för fjärruppdatering.
Bilen måste vara kopplad till internet.
P5-1617-Icon-App screen-OTA
Tryck på Download Center i applikationsvyn.
Appen startas och vid Kartor visas en siffra som indikerar hur många kartuppdateringar det finns för den angivna hemregionen. Siffran förblir synlig tills en ny sökning efter uppdateringar har utförts eller tills uppdateringar har installerats.
Tryck på Kartor.
P5-1617-Navi-OTA Map update
Tryck på Installera och sedan Bekräfta.
Installation av vald karta/kartuppdatering påbörjas.

För ytterligare information – se Volvo Cars supportsida (support.volvocars.com) eller kontakta en Volvoåterförsäljare.

Automatisk uppdatering av kartdata

Automatisk uppdatering kan endast väljas om funktionen Bakgrundskoll för mjukvaruuppdateringar är aktiverad, se avsnitt "Systemuppdateringar".
Automatisk uppdatering av kartdata kan endast väljas för hemregionen. Om hemregion inte redan är vald - tryck NED-pil för att expandera regionen.
Detaljerad kartinformation visas.
Tryck på Ange som hemregion.
Bocka i rutan för Autouppdatera:.
Då bilen är kopplad till internet och det finns kartuppdatering tillgänglig laddas den automatiskt ner till bilen.