Širokokutna slika lijeve strane plug-in hibridnog modela Volvo S90, parkiranog u velikoj betonskoj konstrukciji.

Očekujte još. Prigrlite novo i kontrolišite putovanje. Upoznajte našu luksuznu plug-in hibridnu limuzinu s ugrađenim Googleom.

Slika koja prikazuje plug-in hibrid Volvo S90 koji se puni putem rasvjetne kutije sa prednje strane.
Širokougaona slika lijeve strane i djelimični prikaz prednjeg dijela plug-in hibridnog modela Volvo S90, parkiranog u velikoj betonskoj konstrukciji.
Slika kabla za punjenje povezanog na plug-in hibridni Volvo S90.

90

električnog dometa

455

Snaga

17

CO2 emisije

0,7

Potrošnja goriva

Dodajte električnu snagu svom svakodnevnom pogonskom sklopu i uživajte u plug-in hibridu koji je spreman na sutra bez ugrožavanja današnjeg iskustva.

Vaš S90 Recharge će brže obnoviti energiju za punjenje s 0 na 100 posto za tri sata uz naš novi dvofazni ugrađeni punjač od 6,4 kW omogućavajući više vremena za potpuno električno iskustvo vožnje uz prelazak većeg broja kilometara.*

Uz vožnju jednom papučicom i pogon na sve točkove, S90 Recharge odlikuje okretnost, a istovremeno pruža opuštenu kontrolu te profinjen i snažan pogonski sklop.

Domet, CO2 emisije i potrošnja goriva su zasnovani na WLTP podacima koji su dobiveni u posebnim uslovima testiranja za plug-in hibrid S90 Recharge T8 AWD. Stvarni domet vožnje, CO2 emisije i potrošnja goriva koji se jave u realnim uslovima se razlikuju u zavisnosti od ponašanja u vožnji i drugih vanjskih faktora. Brojke su preliminarne. Čeka se na konačnu homologaciju vozila. Otvorite punu Specifikacije za pregled drugih opcija pogonskog sklopa. * Da biste iskoristili kraće vrijeme punjenja koje pruža naš novi ugrađeni punjač, morate koristiti trofazni punjač. Vrijeme punjenja je okvirno i zasniva se na procjenama i izračunima kompanije Volvo Cars te ovi rezultati nisu zagarantovani. Imajte u vidu i da vrijeme punjenja može varirati i zavisi i od faktora poput vanjske temperature, trenutne temperature baterije, opreme za punjenje, stanja baterije i stanja vozila. Čeka se na homologaciju vozila.

Šta želite znati o plug-in hibridu S90 Recharge?

Koje su Googleove aplikacije i usluge ugrađene u S90 Recharge?

S90 Recharge ima ugrađene Google Mape, Google Asistenta i Google Play.

Da li plug-in hibridni automobil Volvo S90 Recharge ima aplikaciju Apple CarPlay?

Da, Apple CarPlay je standardna oprema za S90 Recharge.*

* Apple CarPlay se može koristiti samo u kombinaciji s modelom iPhone 5 ili novijim. Apple CarPlay i iPhone su zaštitni znaci kompanije Apple Inc.

Da li su digitalne usluge obuhvaćene pretplatom?

Da, uključen je do četverogodišnji pristup uslugama. Nakon toga možete produžiti pretplatu ako želite nastaviti koristiti sve uključene usluge.

Kada započinje pretplata na digitalne usluge i koliko traje?

Pretplata traje do četiri godine. Ako je automobil nov, ovaj period počinje teći od dana isporuke u prodajnom centru. Pretplata se vezuje uz automobil, pa se u slučaju prodaje automobila preostalo vrijeme pretplate prenosi na sljedećeg vlasnika / korisnika.

Jesu li uključeni svi podaci potrebni za pokretanje paketa digitalnih usluga?

Ne. Morat ćete se povezati uz pomoć vlastitog uređaja putem modemskog povezivanja uz pomoć Bluetootha i koristiti svoj lični podatkovni paket za pristup tim uslugama.

Saznajte više o vožnji plug-in hibridnog automobila Volvo.

Koliko traje punjenje plug-in hibridnog automobila?

Želite saznati više o plug-in hibridnim automobila i našoj ponudi?

Želite li saznati više o našoj liniji potpuno električnih i plug-in hibridnih automobila?

Prikazane karakteristike možda nisu standardne ili dostupne za sve nivoe opreme i opcije pogonskog sklopa.

Google, Google Play i Google Maps su zaštitni znaci kompanije Google LLC.