Ništa bez Vas. SUV srednje veličine koji isporučuje svakog dana. Nova mjera učinka.

Volvo XC60 Recharge priključen u pol za punjenje i puni se.
Novi aerodinamički dizajn točkova kod modela Volvo XC60 Recharge.

Ponovo definišite svoje iskustvo. Nalazite se korak bliže obzirnijoj mobilnosti.

78

km

električnog dometa

455

konjskih snaga

Snaga

22

g/km

CO2 emisije

1

l/100km

Potrošnja goriva

Bez kompromisa

Dodajte električnu snagu svom svakodnevnom pogonskom sklopu i uživajte u plug-in hibridu koji je spreman na sutra bez ugrožavanja današnjeg iskustva.

Pametnije i brže punjenje

Vaš XC60 Recharge će brže obnoviti energiju za punjenje s 0 na 100 posto za tri sata uz naš novi dvofazni ugrađeni punjač od 6,4 kW omogućavajući više vremena za potpuno električno iskustvo vožnje uz prelazak većeg broja kilometara.*

Okretnost za polazak

Uz vožnju jednom papučicom i pogon na sve točkove, XC60 Recharge odlikuje okretnost, a istovremeno pruža opuštenu kontrolu te profinjen i snažan pogonski sklop.

Domet, CO2 emisije i potrošnja goriva su zasnovani na WLTP podacima koji su dobiveni u posebnim uslovima testiranja za plug-in hibrid XC60 Recharge T8 AWD. Stvarni domet vožnje, CO2 emisije i potrošnja goriva koji se jave u realnim uslovima se razlikuju u zavisnosti od ponašanja u vožnji i drugih vanjskih faktora. Brojke su preliminarne. Čeka se na konačnu homologaciju vozila. Otvorite punu Specifikacije za pregled drugih opcija pogonskog sklopa. * Da biste iskoristili kraće vrijeme punjenja koje pruža naš novi ugrađeni punjač, morate koristiti trofazni punjač. Vrijeme punjenja je okvirno i zasniva se na procjenama i izračunima kompanije Volvo Cars te ovi rezultati nisu zagarantovani. Imajte u vidu i da vrijeme punjenja može varirati i zavisi i od faktora poput vanjske temperature, trenutne temperature baterije, opreme za punjenje, stanja baterije i stanja vozila. Čeka se na homologaciju vozila.

Detalji su bitni. Taktilna i čulna unutrašnjost je osmišljena da dodirne srca i umove.

Jeste li spremni za promjenu?

Saznajte više o vožnji plug-in hibridnog automobila Volvo.

Punjenje vašeg Volvo automobila

Koliko traje punjenje plug-in hibridnog automobila?

Plug-in hibridni automobili

Želite saznati više o plug-in hibridnim automobila i našoj ponudi?

Volvo Recharge

Želite li saznati više o našoj liniji potpuno električnih i plug-in hibridnih automobila?

Šta želite znati o plug-in hibridu XC60 Recharge?

XC60 Recharge ima ugrađene Google Mape, Google Asistenta i Google Play.

Da, Apple CarPlay je standardna oprema za XC60 Recharge.*

* Apple CarPlay se može koristiti samo u kombinaciji s modelom iPhone 5 ili novijim. Apple CarPlay i iPhone su zaštitni znaci kompanije Apple Inc.

Da, uključen je do četverogodišnji pristup uslugama. Nakon toga možete produžiti pretplatu ako želite nastaviti koristiti sve uključene usluge.

Pretplata traje do četiri godine. Ako je automobil nov, ovaj period počinje teći od dana isporuke u prodajnom centru. Pretplata se vezuje uz automobil, pa se u slučaju prodaje automobila preostalo vrijeme pretplate prenosi na sljedećeg vlasnika / korisnika.

Ne. Morat ćete se povezati uz pomoć vlastitog uređaja putem modemskog povezivanja uz pomoć Bluetootha i koristiti svoj lični podatkovni paket za pristup tim uslugama.

Prikazane karakteristike možda nisu standardne ili dostupne za sve nivoe opreme i opcije pogonskog sklopa.

Google, Google Play i Google Maps su zaštitni znaci kompanije Google LLC.