Volvo porodični automobili

Investirajte u sigurnost i udobnost svojih najmilijih uz Volvo porodični automobil.

Ostali smo vjerni svojoj misiji da učinimo život lakšim, boljim i sigurnijim za sve. Rezultat toga je asortiman automobila sa sigurnošću, udobnošću i prostorom koji su potrebni porodicama. S porodičnim automobilom Volvo, obična će se putovanja pretvoriti u kvalitetno porodično vrijeme.

Mi smo stručnjaci za sigurnost

Razvijamo prve sigurnosne inovacije u industriji gledajući dalje od horizonta onoga što je potrebno. Ova posvećenost stvaranju nekih od najsigurnijih porodičnih automobila na putu ostaje ključna za sve što radimo.

Dizajn kroz istraživanje u stvarnom svijetu

Sistemi za pomoć vozaču

Tehnologija prečišćavanja zraka

Mi smo vođe kada je u pitanju sigurnost djece u automobilu

Iako nikada nećete vidjeti mnoge od sigurnosnih inovacija vašeg porodičnog automobila Volvo, one su spremne za kada stvari krenu po zlu. Ali djeca moraju biti pravilno postavljena kako bi ove integrisane funkcije ponudile zaštitu za koju su dizajnirane. Mi smo pioniri rješenja za sigurnost djece zasnovanih na ovom principu od 1960-ih.

Dječja sjedišta

Produžeci sjedišta i jastuci

Otkrivanje putnika

Neboderi se naziru kroz panoramski krov Volvo automobila u pokretu.

Pomoć pritiskom na dugme

Udobni i prostrani porodični automobili

Dizajniramo prostrane porodične automobile kako bismo olakšali život, kako iz dana u dan, tako i u onim velikim avanturama koje stvaraju uspomene. A uz luksuzne detalje od koji mislili da ćete morati odustati u praktičnom porodičnom automobilu. Ispunjavanjem svih očekivanja, vaš Volvo će postati dio porodice.

Raznovrstan prtljažni prostor

Dodatni prostor i lakši za utovar

Pristup bez napora

Bolje povezani porodični automobili

Volvo porodični automobili se mogu integrisati u vaš digitalni život, što olakšava povezivanje i komunikaciju na putu. I da to učinite bezbjedno za sigurnije iskustvo vožnje.

Prilagodljivi sistem za informisanje

Tačke za punjenje svačijih uređaja

Impresivan zvuk

Mlada žena nasmijana sjedi na sjedištu vozača i dodiruje centralnu konzolu automobila Volvo dok je nadgleda prodavačica.

Porodični automobili koji ne prave kompromise

Električni porodični automobili

Uz porodične Volvo električne ili plug-in hibridne automobile, ulažete u više od udobnosti i sigurnosti voljenih osoba. Ulažete u njihovu budućnost smanjenjem ili eliminacijom emisija ispušnih plinova.

Potpuno električni porodični automobili

Plug-in hibridni porodični automobili

Smanjeni troškovi rada

Punjenje vašeg porodičnog automobila

Električni i plug-in hibridni porodični SUV-ovi

Sigurnost je vaš prioritet, ali i naš. Ali najbolji porodični SUV vam također omogućava da ga nagomilate životnim dodacima. S našim porodičnim SUV-ovima, dobivate sigurnost i prostor s daškom skandinavske jednostavnosti koja pretvara kabinu vašeg automobila u dnevni boravak za put.

Porodični električni i plug-in hibridni SUV s 5 sjedišta

Plug-in hibridni porodični SUV sa 7 sjedišta

Potpuno električni porodični SUV sa 7 sjedišta

Široki snimak karavana Volvo V90 u boji Bright Dusk dok vozi planinskom cestom koja gleda na blistavi fjord.

Plug-in hibridni porodični karavani

V60 i V90 plug-in hibridni porodični karavani su svakodnevni radnici koji balansiraju stil s udobnošću i nosivošću. To ne bi bio porodični automobil Volvo bez naših pionirskih sigurnosnih funkcija, uključujući napredne sisteme pomoći vozaču koji pomažu zaštititi vas i vaše najmilije svaki put kada krenete u prodavnicu ili isprobate novu cestu duž seoskih puteva.

Široki snimak limuzine Denim Blue Volvo S90 koja se kreće duž šumovitog puta po sunčanom danu.

Plug-in hibridna porodična limuzina

S60 i S90 nude nenatrpanu prostranost uz zadivljujuću eleganciju klasičnog limuzinskog oblika karoserije. Obje plug-in hibridne porodične limuzine imaju napredne sisteme pomoći vozaču i prilagodljivo rukovanje za ugodnije putovanje, bilo da se radi o jutarnjoj školskoj vožnji ili zabavnom putu preko vikenda dok baka i djed na neko vrijeme preuzimaju dužnosti.

Pogled preko ramena vlasnika Volvo automobila koji gleda status punjenja baterije na svom automobilu u aplikaciji Volvo Cars app.

Dobijte više uz aplikaciju Volvo Cars app