Spreman. Avanturističan. Prostoran. S ugrađenim Googleom. Upoznajte naš karavan koji je spreman na sve – osmišljen za sva mjesta na koja Vas život odvede.

Upravljač, ploča s instrumentima i ekran sistema za informisanje i zabavu osjetljiv na dodir automobila Volvo V60 Cross Country.
Optimizirajte prtljagu s novim, održivijim krovnim kovčegom kompanije Volvo Cars.
Dodatna stabilnost i prianjanje s velikim točkovima modela Volvo V60 Cross Country

Uslovi na cesti se mogu razlikovati. Ali napredna tehnologija vožnje pomaže da ostanete tamo gdje želite biti.

Zadržavanje kontrole

Vremenski uslovi i uslovi na cesti nisu uvijek najbolji. Napredna tehnologija i pametni dizajn u modelu V60 Cross Country mogu pomoći u stvaranju iskustva s više kontrole.

Dizajniran da uzbudi

Uz pogon na sve točkove, Off road način vožnje, veliki zazor od tla, kontrolu spuštanja sa brda i zadnji zračni ovjes, V60 Cross Country može optimizirati trakciju, prianjanje i sigurnost, dok vi možete uživati u uzbudljivoj vožnji.

Blagi hibrid

Naši blagi hibridi vraćaju energiju koja se stvara prilikom kočenja i pohranjuju je u 48-voltnu bateriju. Prilikom korištenja ove energije se smanjuju potrošnja goriva i emisije ispušnih gasova.

Gdje god da vas povede avantura. Kreirajte i uživajte u unutrašnjosti koja odražava vaš život.

Ako cesta postavlja izazove. Mi pružamo pametne karakteristike koje vam pomažu da ih savladate.

Ugrađeni Google
Pročišćivač zraka
Zvučni sistem Bowers & Wilkins
Upozorenje o unakrsnom prometu
Sigurnosna tehnologija pomoći
Head-up ekran

Šta želite znati o modelu V60 Cross Country?

V60 Cross Country ima ugrađene Google Mape, Google Asistenta i Google Play.

Da, Apple CarPlay je standardna oprema za V60 Cross Country.*

* Apple CarPlay se može koristiti samo u kombinaciji s modelom iPhone 5 ili novijim. Apple CarPlay i iPhone su zaštitni znaci kompanije Apple Inc.

Da, uključen je do četverogodišnji pristup uslugama. Nakon toga možete produžiti pretplatu ako želite nastaviti koristiti sve uključene usluge.

Pretplata traje do četiri godine. Ako je automobil nov, ovaj period počinje teći od dana isporuke u prodajnom centru. Pretplata se vezuje uz automobil, pa se u slučaju prodaje automobila preostalo vrijeme pretplate prenosi na sljedećeg vlasnika / korisnika.

Ne. Morat ćete se povezati uz pomoć vlastitog uređaja putem modemskog povezivanja uz pomoć Bluetootha i koristiti svoj lični podatkovni paket za pristup tim uslugama.

Prikazane karakteristike možda nisu standardne ili dostupne za sve nivoe opreme i opcije pogonskog sklopa.

Google, Google Play i Google Maps su zaštitni znaci kompanije Google LLC.