Bočni prikaz karavana Volvo V60

Prostor za život. Ogroman prostor za noge. Zvuk zajedničkog pjevanja. A ima i ugrađeni Google. Upoznajte naš V60 karavan – spreman na sve što život sprema.

Spoljašnost prednjeg dijela blagog hibrida Volvo V60.
Umetak dekora od pravog drveta u modelu Volvo V60 unosi dašak prirode.
Prostorna unutrašnja kabina karavana Volvo V60

Pređite dodatni kilometar. Iskoristite energiju za ugodniju vožnju s našim blagim hibridima.

Smanjite emisije ispušnih plinova

Naši blagi hibridi vraćaju energiju koja se stvara prilikom kočenja i pohranjuju je u 48-voltnu bateriju. Prilikom korištenja ove energije se smanjuju potrošnja goriva i emisije ispušnih gasova.

Profinjena mobilnost

Blagi hibrid V60 je dizajniran za uglađena kretanja i profinjeno ubrzanje. Zahvaljujući tome, putovanja gradom i autoputom su još prefinjenija.

Ušteda goriva

Svaka kap ušteđenog goriva je važna – kod naših blagih hibrida ćete uživati u manjoj potrošnji goriva pri čemu nećete ugrožavati performanse.

Detalji su bitni. Izrada, inovacije i kvalitetni materijali kreiraju vrhunsko iskustvo dizajna unutrašnjosti.

Šta želite znati o karavanu V60?

V60 ima ugrađene Google Mape, Google Asistenta i Google Play.

Da, Apple CarPlay je standardna oprema za V60.*

* Apple CarPlay se može koristiti samo u kombinaciji s modelom iPhone 5 ili novijim. Apple CarPlay i iPhone su zaštitni znaci kompanije Apple Inc.

Da, uključen je do četverogodišnji pristup uslugama. Nakon toga možete produžiti pretplatu ako želite nastaviti koristiti sve uključene usluge.

Pretplata traje do četiri godine. Ako je automobil nov, ovaj period počinje teći od dana isporuke u prodajnom centru. Pretplata se vezuje uz automobil, pa se u slučaju prodaje automobila preostalo vrijeme pretplate prenosi na sljedećeg vlasnika / korisnika.

Ne. Morat ćete se povezati uz pomoć vlastitog uređaja putem modemskog povezivanja uz pomoć Bluetootha i koristiti svoj lični podatkovni paket za pristup tim uslugama.

Prikazane karakteristike možda nisu standardne ili dostupne za sve nivoe opreme i opcije pogonskog sklopa.

Google, Google Play i Google Maps su zaštitni znaci kompanije Google LLC.