Android Auto*

Android Auto gir deg muligheten til å lytte til musikk, telefonere, få kjøreanvisninger og bruke programmer fra en Android-enhet. Android Autofungerer som utvalgte Android-enheter.
P5-1646-Media-Android Auto

Informasjon om hvilke apper som støttes og hvilke telefoner som er kompatible finner du på hjemmesiden: www.android.com/auto/. Merk at Volvo ikke er ansvarlig for innholdet i Android Auto.

Android Autostartes fra appvinduet Etter at Android Auto er startet én gang, vil applikasjonen startes automatisk neste gang enheten kobles til. Automatisk start kan slås av under innstillinger.

Nb!

Når en telefon er koblet til Android Auto, er det mulig å strømme via Bluetooth til en annen mediaspiller. Bluetooth er aktiv mens Android Auto brukes.

Ved bruk av kartnavigering via Android Auto, oppstår det ingen veiledning på fører- eller frontrutedisplayet, men bare på midtdisplayet.

Android Auto-appene kan styres via midtdisplayet, mobiltelefonen eller det høyre bryterpanelet på rattet (gjelder enkelte funksjoner). Du kan også styre Android Auto med talestyring, slik at du kan konsentrere deg om veien. Langt trykk på rattknappen P5–1507–Voice control button starter talestyring, og et kort trykk inaktiverer.

Når du bruker Android Auto, godtar du følgende: Andorid Auto er en tjeneste som leveres av Google Inc. i henhold til deres vilkår. Volvo Cars er ikke ansvarlige for Android Auto med funksjoner eller apper. Når du bruker Android Auto overfører bilen din en viss informasjon (inkludert sted) til din tilkoblede Android-telefon. Du er fullt ut ansvarlig for din og andres bruk av Android Auto.

Starte Android Auto

Første gang Android kobles til

Koble Android til USB-inngangen. Er det to USB-innganger, skal den med hvit ramme rundt inngangen brukes.
Les informasjon i tilleggsmeldingen og trykk så på OK.
Trykk på Android Auto i appvinduet.
Les vilkårene og trykk så på Godta for å koble til.
Delvinduet med Android Auto åpnes, og kompatible apper vises.
Trykk på ønsket app.
Appen startes.

Tidligere tilkoblet Android

Koble telefonen til USB-inngangen.
Hvis innstilling for automatisk start er valgt - delvinduet med Android Auto åpnes og kompatible apper vises.
Hvis innstilling for automatisk start ikke er valgt - åpne appen Android Auto fra appvinduet.
Delvinduet med Android Auto åpnes, og kompatible apper vises.
Trykk på ønsket app.
Appen startes.

Android Auto kjøres i bakgrunnen hvis en annen app startes i samme delvindu. For å vise Android Auto i delvinduet igjen, trykker du på Android Auto-ikonet i appvinduet.