Volvo ID

Volvo ID er en personlig ID som gir tilgang til en rekke tjenester ved bruk av ett og samme brukernavn og passord.

Et eksempel på en tjeneste som krever at du har en Volvo ID, er når du skal kontrollere bilen fra telefonen med Volvo Cars-appen.

Volvo ID opprettes fra bilen, volvoid.eu.volvocars.com/Account eller Volvo Cars-appen.

Nb!

Hvilke tjenester som er tilgjengelig, kan variere over tid og er avhengig av utstyrsnivå og marked.