Opprette en Volvo ID

For at Volvo-tjenester knyttet til bilen skal kunne brukes, for eksempel via Volvo Cars-appen, må en Volvo ID opprettes.

Opprette Volvo ID med Volvo Cars appen

Last ned den nyeste versjonen av Volvo Cars-appen til telefonen1.
Velg å opprette Volvo ID.
Nettsiden for oppretting av Volvo ID vises.
Angi en personlig e-postadresse eller et mobiltelefonnummer.
Følg instruksjonene som sendes automatisk til e-postadressen/mobiltelefonnummeret som er registrert.
En Volvo ID er nå opprettet og klar til bruk.

Opprette Volvo ID via Volvo Cars' nettside

Gå inn på volvoid.eu.volvocars.com/Account. Velg å opprette en Volvo ID.
Angi en personlig e-postadresse eller et mobiltelefonnummer.
Følg instruksjonene som sendes automatisk til e-postadressen/mobiltelefonnummeret som er registrert.
En Volvo ID er nå opprettet og klar til bruk.
  1. 1 Kan for eksempel lastes ned fra Apple App Store eller Google Play.