Håndtere tekstmeldinger

Meldingshåndtering i bilen for en telefon som er koplet til Bluetooth.

På enkelte telefoner må meldingsfunksjonen aktiveres. Ikke alle telefoner er helt kompatible, og derfor kan ikke alle vise kontakter og meldinger i bilen. Hvis du vil vite mer om kompatibilitet, se support.volvocars.com.

Håndtere tekstmeldinger i midtdisplayet

Tekstmeldinger vises bare i midtdisplayet hvis denne innstillingen er valgt.

P5–1507–App-Messages

Trykk på Meldinger i appvinduet for å behandle tekstmeldinger i midtdisplayet.

Lese tekstmeldinger i midtdisplayet

P5/P6-1746-Read out text message

Trykk ikonet for å få meldingen opplest.

Sende tekstmeldinger i midtdisplayet1

Det er mulig å svare på en melding eller opprette en ny melding.
  • Svare på melding: trykk på kontakten du vil svare på en melding fra, og trykk så på Svar.
  • Opprett en ny melding – trykk på Opprett ny. Velg kontakt eller skriv inn nummer.
Skriv meldingen.
Trykk på Sende.

Håndtere tekstmeldinger i førerdisplayet

Tekstmeldinger vises bare i førerdisplayet hvis denne innstillingen er valgt.

Les en ny tekstmelding i førerdisplayet

Velg Les opp med knappene på rattet for å få meldingen opplest.

Diktere svar i førerdisplayet

Når tekstmeldingen er lest opp, er det mulig å svare kort med diktering hvis bilen er koblet til internett.
Trykk på Svar med knappene på rattet. En dikteringsdialog starter.

Meldingsvarsling

I innstillingene for tekstmeldinger kan varsling aktiveres og deaktiveres.