Koble bilen til internett via en mobil enhet (Bluetooth)

Opprett en internettilkobling via Bluetooth gjennom internettdeling fra en telefon, og få tilgang til flere tilkoblede tjenester i bilen.

Telefon og nettleverandør må støtte internettdeling (deling av internettoppkobling) og abonnementet må omfatte datatrafikk.

For at bilen skal kunne kobles til internett via en Bluetooth-tilkoblet telefon må telefonen ha vært koblet til bilen via Bluetooth en første gang. Kontroller at internettdeling (bærbar/personlig trådløs sone) er aktivert på telefonen.
Hvis telefonen har vært koblet til via Bluetooth tidligere, trykker du på Innstillinger i midtdisplayets toppvindu.
På midtdisplayet: Trykk på KommunikasjonBluetooth-enheter.
Merk av for Bluetooth internett-forbindelse under overskriften Internett-forbindelse.
Bilen din er nå koblet til internett via den Bluetooth-tilkoblede telefonen.

Notat

Ved bruk av Apple CarPlay er det bare mulig å koble bilen til internett med Wi-Fi eller bilmodem*.