Håndtere telefonboken

Kontakthåndtering i bilen for en telefon som er koplet til Bluetooth.
P5-1717-Infotainment-CSD phonebook
  1. P5-Icon red circle 1 Bla mellom bokstavene og P5-16w46-Symbol-hash for å finne en kontakt som passer. Avhengig av eksisterende kontakter i telefonboken vises bare bokstaver som passer.
  2. P5-Icon red circle 2Søk nye kontakter - trykk på P5–1507–Symbol-Magnifying glas for å søke etter telefonnummer eller navn i kontaktlisten.
  3. P5-Icon red circle 3Favoritter - trykk på P5–1507–Phone-Favorite star for å legge til/fjerne en kontakt i telefonlisten.

Notat

Bare kontakter fra en aktivt Bluetooth-tilkoblet telefon vises i midtdisplayet. Opptil 3000 kontakter kan vises.

Sortering

Kontaktlisten er sortert alfabetisk, og spesialtegn og sifre sorteres under P5-16w46-Symbol-hash. Sorteringsrekkefølgen kan være etter for- eller etternavn. Dette justeres i innstillingene for telefon.