EX30

Konfigurišite svoj EX30

Birajte između opcija u nastavku kako biste personalizirali svoj automobil, a zatim pregledajte online ponude te potražite uslove koji vam najviše odgovaraju.

Birajte između opcija u nastavku kako biste personalizirali svoj automobil, a zatim pregledajte online ponude te potražite uslove koji vam najviše odgovaraju.

Pomjerite za početak
https://wizz.volvocars.com/images/2024/416/v2/exterior/studio/threeQuartersFrontLeft/exterior-studio-threeQuartersFrontLeft_955f9dd9107d7a4670aae05d073eabd9cdb5064d.png?client=car-config&w=600

Odabir nivoa

https://wizz.volvocars.com/images/2024/416/v2/exterior/studio/threeQuartersFrontLeft/exterior-studio-threeQuartersFrontLeft_955f9dd9107d7a4670aae05d073eabd9cdb5064d.png?client=car-config&w=600

Core

Osnovni paket opreme za uvezanu i održivu vožnju.

Pravno odricanje od odgovornostiSlike i fotografije na ovoj web stranici služe samo za opšte smjernice i ne odražavaju nužno tačne specifikacije ili karakteristike navedenog modela. Molimo potvrdite tačne specifikacije, karakteristike i dostupnost kod svog lokalnog Volvo zastupnika.
Pravna obavijestSlike i fotografije na ovoj web stranici služe samo u informativne svrhe i ne odražavaju nužno tačne specifikacije ili karakteristike dotičnog modela. Tačne specifikacije, karakteristike i dostupnost provjerite kod svog lokalnog prodavača Volva.
ServisServis i održavanje se provode prema servisnom programu proizvođača. Servisni program vrijedi prve 3 godine ili 100.000 km (šta prije nastupi) od datuma isporuke novog vozila prvom vlasniku i uključuje sigurnosni pregled vozila. Servisni program uključuje zamjenu filtera za zrak, zamjenu brtvila za gume, čišćenje vjetrobranskog stakla (senzora), ažuriranja softvera i trošenje potrošnog materijala kao što je zamjena metlice brisača jednom godišnje, zamjena kočionog diska i zamjena kočionih pločica u skladu s propisanim zahtjevima. Automobili Volvo s posebnim servisnim programima za taksije, policiju ili druge posebne namjene nisu uključeni u servisni program. Sav drugi trošak potrošnog materijala koji nije gore naveden nije uključen u servisni program. Za sve detaljnije informacije o servisu i održavanju prema servisnom programu proizvođača obratite se ovlaštenom Volvo zastupniku u Bosni i Hercegovini.
GarancijaVolvo tvornička garancija vrijedi prve 3 godine ili 100.000 prijeđenih kilometara (šta prije nastupi) od datuma isporuke. Volvo tvornička garancija za visokonaponsku bateriju vrijedi prvih 8 godina. Ako bilo koji dio vozila treba popraviti ili zamijeniti zbog greške u proizvodnji, besplatno će ga popraviti ili zamijeniti bilo koji ovlašteni Volvo zastupnik. Garantni rok počinje teći danom isporuke novog vozila prvom vlasniku i traje 3 godine ili 100.000 km (šta prije nastupi). Garancija za visokonaponski akumulator je 8 godina ili 160.000 km (šta prije nastupi) i počinje teći u isto vrijeme kada i garancija za automobil. Uključuje održavanje i zamjenu komponenti koje zahtijeva standardni program održavanja proizvođača za prve 3 godine, do ograničenja od 100.000 km. Program također uključuje zamjenu istrošenih predmeta kao što su metlice brisača, pločice i kočioni diskovi. Ove radove će besplatno izvoditi samo ovlašteni prodavači Volva. Obje garancije ostaju važeće čak i u slučaju promjene vlasnika tokom tog razdoblja. Za sve detaljnije informacije o garanciji obratite se ovlaštenom Volvo zastupniku u Bosni i Hercegovini.
Pomoć na putuU slučaju problema s Vašim Volvom, pomoći ćemo Vam na licu mjesta i pokušati ponovno pokrenuti Vaše vozilo. Ako se problemi na licu mjesta ne mogu otkloniti, organizovat ćemo vuču do najbližeg ovlaštenog Volvo servisa ili, ako želite, do obične Volvo radionice na udaljenosti od 80 km. Obratite se najbližem ovlaštenom Volvo zastupniku za sve detaljnije informacije o pomoći.