Nettkart1 - betjening

Slik gjør du for å startenettkartet og planlegge reisen for så å bli veiledet til angitt reisemål.

For grunnleggende håndtering, les om hvordan systemet håndteres og menyhåntering. Du finner nærmere beskrivelser i respektive avsnitt. Du bruker tegnhjulet og talltastene for å skrive og søke i nettkartet.

For at du skal kunne bruke nettkartet, må bilen først være koblet til Internett.
Start nettkartet ved å trykke på NAV-knappen i midtkonsollen.
Godta deling av bilens posisjon.

Nb!

Uten godkjenning fungerer ikke nettkartet.

Du kan slå av delingen ved å trykke på OK/MENU i normalvisningen til kilden, velge Innstillinger og fjerne markeringen fra valget Dele posisjon.

Velg reiseveialternativ (f.eks. veitype, tunneler, ferger).
Velg kartalternativ (f.eks. fullskjerm, karttype, posisjonsinfo).
Posisjonen til bilen vises på nettkartet sammen med trafikkinformasjon og valgte interessepunkter (POI).

Vis reisevei

Vis oversiktskart over reiseveien ved å trykke på OK/MENU i kildens normalvisning og velge RuteGjenværende rute på kartet.

Vis detaljert reiseveiinformasjon.

Bytt reisemål

Bytte av reisemål gjøres gjennom å angi reisemål.

Avbryt/gjenoppta veiledning

I kildens normalvisning trykker du på OK/MENU og velger Avbryt/gjenoppta veivisning.

Eierbytte av bil

Ved eierskifte er det viktig å tilbakestille alle brukerdata og systeminnstillinger til opprinnelig fabrikkinnstilling, se Eierskifte.

1. 1 Gjelder enkelte markeder.