Zakonsko obaveštenje

Pod donjim izrazom „Volvo Cars“ podrazumeva se Volvo Car Corporation, jedna ili nekoliko podružnica u okviru Volvo Car Group ili čitava Volvo Car Group, onako kako je primenljivo.

Bez garancija i druge stavke

Iako je sva razumna pažnja posvećena tome da se obezbede tačne informacije na ovom veb-sajtu (u daljem tekstu „Veb-sajt“), one su „takve kakve jesu“. Kompanija Volvo Cars ni u kom slučaju nije odgovorna nijednoj strani za bilo kakvu direktnu, indirektnu, posledičnu ili bilo kakvu drugu štetu nastalu usled korišćenja ovog Veb-sajta ili bilo kog drugog veb-sajta sa kojim je on povezan, uključujući, bez ograničenja bilo kakvu izgubljenu dobit, prekid poslovanja, gubitak programa, gubitak podataka i slično, čak i ako je kompanija Volvo Cars jasno obaveštena o mogućnosti takve štete.

Kompanija Volvo Cars ovim ne daje nikakve garancije i ni na koji način ne zastupa ovaj Veb-sajt, kao ni bilo koji drugi veb-sajt do koga se preko njega može doći. Veza do takvih drugih veb-sajtova je napravljena samo kao pogodnost i ne znači da kompanija Volvo Cars odobrava ili prihvata bilo kakvu odgovornost za sadržaj ili korišćenje takvih veb-sajtova. Osim toga, na Vama je da preduzmete razumne mere predostrožnosti i zaštitite uređaj pomoću koga pristupate ovom Veb-sajtu (kao i odgovarajući softver) od virusa, crva, trojanskih konja i drugih destruktivnih programa.

Sve garancije i zastupanja na ovom Veb-sajtu u vezi sa Volvo Cars proizvodima ili uslugama koje kupujete ili koristite zavise od dogovorenih uslova i odredbi iz ugovora koji se odnose na takve proizvode ili usluge.

Informacije na ovom Veb-sajtu možda sadrže tehničke neispravnosti ili štamparske greške. Informacije na ovom Veb-sajtu mogu da se menjaju bilo kada bez prethodnog obaveštavanja. Osim toga, Volvo Cars zadržava pravo da u bilo kom trenutku izmeni svoje proizvode i usluge, uključujući njihove cene.

Informacije na ovom Veb-sajtu možda sadrže reference do Volvo Cars proizvoda i usluga koji se ne oglašavaju ili ne plasiraju u Vašoj državi. Takve reference ne znače da Volvo Cars planira da oglašava ili plasira takve proizvode i usluge u Vašoj državi. Imajte u vidu da određeni proizvodi i usluge mogu da se dobiju samo uz dodatni trošak i da neke informacije na ovom Veb-sajtu možda nisu tačne zbog proizvodnih promena do kojih je došlo nakon pokretanja ili poslednjeg ažuriranja ovog Veb-sajta. Javite se prodavcu za Volvo Cars za sve detalje u vezi sa proizvodima i uslugama koji su Vam na raspolaganju.  

Specifičan softver dostupan na ovom Veb-sajtu

Sav softver koji možete da preuzmete sa ovog Veb-sajta („Softver“) zaštićen je autorskim pravom kompanije Volvo Cars i/ili njenih davaoca licenci.

Softver se koristi u skladu sa uslovima ugovora o licenciranju sa krajnjim korisnikom koji, ukoliko postoji, prati softver ili se isporučuje sa njim („Ugovor o licenciranju“). Ukoliko nije drugačije naznačeno u Ugovoru o licenciranju, Softver je dostupan za preuzimanje samo da bi ga krajnji korisnici koristili. Osim toga, ukoliko nije drugačije naznačeno u Ugovoru o licenciranju, Softver sme da se koristi isključivo za svrhu zbog koje je stavljen na raspolaganje. Svako reprodukovanje ili redistribuiranje Softvera koje nije u skladu sa Ugovorom o licenciranju izričito je zabranjeno i podleže građanskoj i krivičnoj kazni.

Softver je pod garancijom, ukoliko postoji, samo u skladu sa uslovima Ugovora o licenciranju. Izuzev garancije navedene u Ugovoru za licenciranje, Volvo Cars se ovim odriče svih garancija u vezi sa Softverom, uključujući sve podrazumevane garancije i uslove kada je reč o podobnosti za prodaju, podobnosti za određenu svrhu, pravnom osnovu i nekršenju tuđih prava.