Volvo Car Finansiranje

Oblikovano za Vas

Odabir vozila ide ruku pod ruku s odabirom pravog paketa finansiranja. Zato smo učinili sve što smo mogli da sa Volvoom ispunimo Vaše želje. Pobrinuli smo se za konkurentnu kamatnu stopu i još povoljnije uslove za vozila iz posebne ponude. Pružamo bezbrižno, personalizovano i prijatno iskustvo kupovine po Vašoj meri. Dobrodošli u Volvo svet.

Po Vašoj meri

Vašim željama pristupamo s ponudom dizajniranom posebno za Vas. To znači prilagođavanje iznosa Vašeg finansiranja, njegovog trajanja i iznosa rata. Sa Vama razgovaramo o izboru između fiksne i promenjive kamatne stope te vam ujedno pružamo mogućnost promene uslova finansiranja, kao što je prevremeni raskid ugovora.

Personalizovano

Lično ćemo Vas posavetovati i olakšati Vam odabir načina finansiranja. Podatke dostavljamo odmah ili najkasnije u roku od 24 sata i sastavljamo Vam amortizacijski plan. Izuzetno pažljivo postupamo sa ličnim podacima koje nam poveravate, a u slučaju da transakcija ne bude zaključena, odmah ih brišemo. Ako ste već zaključili finansiranje, nudimo Vam sve informacije o trenutnoj situaciji i mogućnosti prevremene otplate.

Akcijska ponuda vozila

Serija 60

već od 39.990 EUR

Serija 90

već od 45.990 EUR

Vozila XC

već od 33.990 EUR

Vozila Recharge

već od 67.540 EUR