POSLOVNI KORISNICI

Flotna Prodaja

Optimalna rešenja za vaše flotne potrebe

U Volvu se odlikujemo desetogodišnjom uspešnom tradicijom saradnje sa poslovnim korisnicima, s ponudom vozila i usluga prilagođenih Vašim potrebama i željama.

Mi štitimo uspeh Vašeg poslovanja

Naša ponuda usmerena je na pojednostavljenje svakodnevnog rada Vaših vozača i osiguravanje vozila koja štite Vaše zaposlene i finansijsku uspešnost Vašeg poslovanja. Garantujemo bezbednost, omogućavamo povezanost koja vozila pretvara u mobilnu kancelariju i povećava efikasnost Vaših vozača, a sve više uključujemo elektrifikovana vozila u naše flotne pakete.

Više vozila znači više popusta

Vernim kupcima koji nam se vraćaju i onima koji se odluče na veći broj vozila, ekskluzivno osiguravamo velike popuste koji inače nisu dostupni. Ovde pristupamo s ponudom: više vozila više popusta uz povoljno i fleksibilno Volvo Car finansiranje sa ponudom uvek pripremljenom posebno za Vas.

Održavanje po Vašoj meri

Bez obzira posedujete li malu firmu s mini flotom automobila ili vodite multinacionalnu korporaciju koja zahteva mnogo vozila za rad, Vaši su zahtevi isti – očekujete program usluga koji je prilagođen Vašem poslovanju. Takođe zaslužujete konkurentne cene za obavljeni posao i jednostavan pristup zamenskim vozilima. Sve to Vam je obezbeđeno kod nas.

Najpopularniji modeli Volvo flote. Izdvajamo one Volvo modele koji su najpopularniji kod naših kupaca zbog svojih posebnih prednosti.

XC40, kompaktni SUV s izvrsnim karakteristikama

Popularni SUV Volvo XC40 karakteriše atraktivan dizajn, praktičnost, prostranost, udobnost i najsavremenije tehnologije. XC40 unosi lakoću na poslovnim putovanjima, fokusira se na Vašu dobrobit, a uz nagrađivane bezbednosne tehnologije osigurava potpuno bezbednu vožnju.

XC60, savršena bezbednost u savršenom obliku

U svetu koji je sve brži, bezbednost se ceni više od svega. Volvo XC60 razume duh vremena, što dokazuje i titula najbezbednijeg automobila na svetu. Međutim, XC60 puno je više od oličenja bezbednosti – on impresionira sofisticiranom tehnologijom, dopadljivim dizajnom, maksimalnom udobnošću i opremom prilagođenom svakodnevnim poslovnim putovanjima.

XC90, profinjenost i besprijekorna udobnost

Luksuzni SUV XC90 impresionira svojom ravnotežom - istovremeno je energičan i opuštajući, jednostavan i pun predivnih detalja. XC90 je najnapredniji Volvo ikada i utelovljenje švedske bezbednosne filozofije. Sve su to razlozi zašto je XC90 najnagrađivaniji premium SUV ovog stoleća.

Više vozila znači više popusta

Pri kupovini većeg broja vozila osiguravamo velike popuste kojih inače nema.

Kontaktirajte nas

Rado ćemo razmotriti sve Vaše želje i pripremiti individualnu ponudu..

Matija Bilić
Fleet Manager

E: matija.bilic@vcag.net
T: +385-99-4829-374