Servisna ponuda

Redovno održavanje vozila starijih od 4 godine

Kako bismo Vam omogućili bezbrižnu vožnju, u ovlašćenom Volvo servisu nudimo 15% popusta na rezervne delove svim kupcima vozila starosti od 4 do 8 godina, kao i 25% popusta kupcima vozila starosti iznad 8 godina. Takođe nudimo i popust na određeni potrošni materijal. Usluga uključuje pregled vozila, zamenu ili dopunu rashladne tečnosti kao i zamenu nekih delova po potrebi. Koristeći originalne Volvo delove i jedinstvene Volvo metode, pružamo Vam vrhunsku uslugu i besplatna ažuriranja softvera za još prijatniju vožnju Vašeg Volvoa.

Zamena ulja već od 30.000,00 RSD

Ako vozite Volvo sa automatskim menjačem i intenzivno ga koristite, Vašem vozilu trebaju česte zamene ulja menjača. Ova vrsta održavanja neophodna je kako bi se osiguralo nesmetano menjanje stepeni prenosa i smanjilo trenje u menjaču. Redovna zamena ulja menjača po pravilu se obavlja u skladu sa propisanim servisnim intervalom, a prilikom gore opisane intenzivne upotrebe, nakon 60 000 km. Ako je došlo vreme za promenu ulja ili primetite teže menjanje stepeni prenosa, pozivamo Vas da iskoristite aktuelnu akciju: menjamo ulje u automatskom menjaču Vašeg vozila po akcijskoj ceni već od 30.000,00 RSD, koristeći 10 l originalnog Volvo ulja.

Paket dobrodošlice – bezbrižnost za 2.160 RSD

U okviru Välkommen paketa, proveravamo Vaš Volvo pre velikih događaja kao što su tehnički pregled, odlazak na odmor ili duže putovanje. Temeljno ga pregledamo, po potrebi ažuriramo programsku opremu i tako Vam omogućavamo da budete potpuno bezbrižni. Cena usluge je 2.160 RSD, a u slučaju redovnog servisa ili popravke vozila, usluga je potpuno besplatna. Svi ovlašćeni Volvo servisi opremljeni su posebnom programskom opremom VIDA, koja jedina osigurava odgovarajuće ažuriranje Vašeg Volvoa. Od trenutka kada postanete naš klijent, besplatno Vam obezbeđujemo sve potrebne informacije o Vašem Volvou, ažuriranjima, opozivima i pogodnostima.

Akcijska servisna ponuda za samo 3.700,00 RSD

U ovlašćenom Volvo servisu detaljno poznajemo Vaše vozilo. Zato kao stručnjaci možemo proveriti njegovo stanje i obezbediti sve što mu je potrebno. U aktuelnoj akcijskoj ponudi za samo 3.700,00 RSD nudimo Vam posebno prilagođen servis u okviru koga vozilu proverimo izduvni sistem, delove oslanjanja i druge bitne komponente. Proveravamo postojanje oštećenja ili ogrebotina na karoseriji, poklopac motora, vetrobransko staklo, pragove, gumene delove na motoru, naplatke i gume. Vršimo računarsku dijagnostiku svih komponenti kao i ažuriranje softvera. Posetite nas i osigurajte Vašem Volvou besprekorno i osveženo izdanje.

Unapredite svoj Volvo najnovijom bezbednosnom tehnologijom

Za još bezbedniju vožnju u Vašem Volvou, u posebnoj ponudi za samo 7.080 RSD nudimo nadogradnju četiri IntelliSafe funkcije koje smo razvili nakon što ste kupili svoj Volvo (u cenu nije uključen radni sat nadogradnje). Nadogradnju nudimo za vozila XC90, S90, V90 i V90 Cross Country modelnih godina 2016. – 2018. kao i vozila XC60 modelne godine 2018. koja su već opremljena sistemom IntelliSafe. Nove funkcije uključuju sistem pomoći za ostajanje u traci, sistem za sprečavanje sudara sa nadolazećim vozilom, sistem izbegavanja sudara sa kočenjem i nadograđeni sistem BLIS za detekciju vozila u mrtvom uglu uz pomoć pri upravljanju.

Zašto posetiti ovlašćeni Volvo servis?

Višestruke prednosti koje pružaju stručni mehaničari, inovativne Volvo metode i originalne delove možete dobiti samo u ovlašćenom Volvo servisu. Naši mehaničari servisiraju Vaš Volvo u najkraćem mogućem roku, a na raspolaganju Vam je i lični serviser koji Vas može posavetovati o vozilu. Sa Vašim Volvoom se povezujemo preko VIDA programa, koji stvara kontrolnu listu provera u zavisnosti od kilometraže i nadograđujemo softver najnovijim ažuriranjima. U Vaš Volvo ugrađujemo samo originalne delove koji omogućuju istinsko Volvo iskustvo, potpunu bezbednost i savršen komfor. Iskoristite naše pogodnosti!