Servisna ponuda

Redovno održavanje vozila starijih od 4 godine

Kako bismo Vam omogućili bezbrižnu vožnju, u ovlašćenom Volvo servisu nudimo 15% popusta na rezervne delove svim kupcima vozila starosti od 4 do 8 godina, kao i 25% popusta kupcima vozila starosti iznad 8 godina. Takođe nudimo i popust na određeni potrošni materijal. Usluga uključuje pregled vozila, zamenu ili dopunu rashladne tečnosti kao i zamenu nekih delova po potrebi. Koristeći originalne Volvo delove i jedinstvene Volvo metode, pružamo Vam vrhunsku uslugu i besplatna ažuriranja softvera za još prijatniju vožnju Vašeg Volvoa.

Zamena ulja već od 30.000,00 RSD

Ako vozite Volvo sa automatskim menjačem i intenzivno ga koristite, Vašem vozilu trebaju česte zamene ulja menjača. Ova vrsta održavanja neophodna je kako bi se osiguralo nesmetano menjanje stepeni prenosa i smanjilo trenje u menjaču. Redovna zamena ulja menjača po pravilu se obavlja u skladu sa propisanim servisnim intervalom, a prilikom gore opisane intenzivne upotrebe, nakon 60 000 km. Ako je došlo vreme za promenu ulja ili primetite teže menjanje stepeni prenosa, pozivamo Vas da iskoristite aktuelnu akciju: menjamo ulje u automatskom menjaču Vašeg vozila po akcijskoj ceni već od 30.000,00 RSD, koristeći 10 l originalnog Volvo ulja.

Akcijska servisna ponuda za samo 6.500,00 RSD

U ovlašćenom Volvo servisu detaljno poznajemo Vaše vozilo. Zato kao stručnjaci možemo proveriti njegovo stanje i obezbediti sve što mu je potrebno. U aktuelnoj akcijskoj ponudi za samo 6.500,00 RSD nudimo Vam posebno prilagođen servis u okviru koga vozilu proverimo izduvni sistem, delove oslanjanja i druge bitne komponente. Proveravamo postojanje oštećenja ili ogrebotina na karoseriji, poklopac motora, vetrobransko staklo, pragove, gumene delove na motoru, naplatke i gume. Vršimo računarsku dijagnostiku svih komponenti kao i ažuriranje softvera. Posetite nas i osigurajte Vašem Volvou besprekorno i osveženo izdanje.

Zašto posetiti ovlašćeni Volvo servis?

Višestruke prednosti koje pružaju stručni mehaničari, inovativne Volvo metode i originalne delove možete dobiti samo u ovlašćenom Volvo servisu. Naši mehaničari servisiraju Vaš Volvo u najkraćem mogućem roku, a na raspolaganju Vam je i lični serviser koji Vas može posavetovati o vozilu. Sa Vašim Volvoom se povezujemo preko VIDA programa, koji stvara kontrolnu listu provera u zavisnosti od kilometraže i nadograđujemo softver najnovijim ažuriranjima. U Vaš Volvo ugrađujemo samo originalne delove koji omogućuju istinsko Volvo iskustvo, potpunu bezbednost i savršen komfor. Iskoristite naše pogodnosti!

Ostala akcijska servisna ponuda

Bezbrižno snalaženje na putu

U ovlašćenim Volvo servisima besplatno ažuriramo karte za sva Volvo vozila modelne godine 2015. i kasnije. Ažuriranje navigacije za vozila s sistemom Sensus modelne godine od 2011. do 2014. dostupno je po povoljnoj ceni već od 7.630,00 din, a svako sledeće ažuriranje je besplatno.