Servisna ponuda

Redovno održavanje vozila starijih od 4 godine

Kako bismo Vam omogućili bezbrižnu vožnju, u ovlašćenom Volvo servisu nudimo 15% popusta na rezervne delove svim kupcima vozila starosti od 4 do 8 godina, kao i 25% popusta kupcima vozila starosti iznad 8 godina. Takođe nudimo i popust na određeni potrošni materijal. Usluga uključuje pregled vozila, zamenu ili dopunu rashladne tečnosti kao i zamenu nekih delova po potrebi. Koristeći originalne Volvo delove i jedinstvene Volvo metode, pružamo Vam vrhunsku uslugu i besplatna ažuriranja softvera za još prijatniju vožnju Vašeg Volvoa.

40 % popusta na brisače, sredstvo za čišćenje stakla i na akumulatore

U zimskim uslovima vozilo mora celo vreme da pruža besprekorno paljenje i normalnu vidljivost. Za to su potrebni ispravan akumulator, kvalitetni brisači i dovoljno sredstva za čišćenje vetrobranskog stakla. Akumulator je dobro da se zameni kada dođe do lošijeg paljenja motora, niskog nivoa kiseline ili curenja iste, dok je metlice brisača dobro zameniti kada se njihovom upotrebom prljaju stakla umesto da ih brisači čiste. Važno je i sredstvo za čišćenje vetrobranskog stakla koje mora da ima dovoljno koncentrata kako se ne bi smrznulo. U našoj akciji vam samo do kraja marta na originalne rezervne delove Volvo nudimo 40 % popusta na metlice brisača, sredstvo za čišćenje vetrobranskog staklo i akumulatore vodećih proizvođača. Akcija važi za vlasnike putničkih vozila Volvo pod uslovom da je servisna usluga obavljena u ovlašćenom servisu Volvo.

Zamena ulja već od 30.000,00 RSD

Ako vozite Volvo sa automatskim menjačem i intenzivno ga koristite, Vašem vozilu trebaju česte zamene ulja menjača. Ova vrsta održavanja neophodna je kako bi se osiguralo nesmetano menjanje stepeni prenosa i smanjilo trenje u menjaču. Redovna zamena ulja menjača po pravilu se obavlja u skladu sa propisanim servisnim intervalom, a prilikom gore opisane intenzivne upotrebe, nakon 60 000 km. Ako je došlo vreme za promenu ulja ili primetite teže menjanje stepeni prenosa, pozivamo Vas da iskoristite aktuelnu akciju: menjamo ulje u automatskom menjaču Vašeg vozila po akcijskoj ceni već od 30.000,00 RSD, koristeći 10 l originalnog Volvo ulja.

Akcijska servisna ponuda za samo 4.000,00 RSD

U ovlašćenom Volvo servisu detaljno poznajemo Vaše vozilo. Zato kao stručnjaci možemo proveriti njegovo stanje i obezbediti sve što mu je potrebno. U aktuelnoj akcijskoj ponudi za samo 4.000,00 RSD nudimo Vam posebno prilagođen servis u okviru koga vozilu proverimo izduvni sistem, delove oslanjanja i druge bitne komponente. Proveravamo postojanje oštećenja ili ogrebotina na karoseriji, poklopac motora, vetrobransko staklo, pragove, gumene delove na motoru, naplatke i gume. Vršimo računarsku dijagnostiku svih komponenti kao i ažuriranje softvera. Posetite nas i osigurajte Vašem Volvou besprekorno i osveženo izdanje.

Zašto posetiti ovlašćeni Volvo servis?

Višestruke prednosti koje pružaju stručni mehaničari, inovativne Volvo metode i originalne delove možete dobiti samo u ovlašćenom Volvo servisu. Naši mehaničari servisiraju Vaš Volvo u najkraćem mogućem roku, a na raspolaganju Vam je i lični serviser koji Vas može posavetovati o vozilu. Sa Vašim Volvoom se povezujemo preko VIDA programa, koji stvara kontrolnu listu provera u zavisnosti od kilometraže i nadograđujemo softver najnovijim ažuriranjima. U Vaš Volvo ugrađujemo samo originalne delove koji omogućuju istinsko Volvo iskustvo, potpunu bezbednost i savršen komfor. Iskoristite naše pogodnosti!