Pažljivo odabrana Volvo Selekt vozila

Pažljivo odabrana

Vozila u našoj ponudi ne prelaze starosnu granicu od 5 godina i 150.000 km.

Proverena i ažurirana

Naša servisna služba vrši stručan pregled u 110 tačaka, vozila su sa garantovanim poreklom i servisnom istorijom u ovlašćenim servisima.

Garancija i pomoć na putu

Nudimo vam najmanje 12-mesečnu garanciju bez ograničenja kilometraže i usluge Volvo Asistencije.

Volvo Selekt je fabrički program koji brend Volvo omogućava globalno, zato su u Srbiji u sklopu ovog programa trenutno na lageru vozila svih modela, starosti od godinu do pet godina i sa garantovano manje od 150.000 pređenih kilometara.

Volvo Selekt. Najpametniji izbor ako kupujete korišćeni Volvo

Među svim dostupnim vozilima, biramo isključivo najbolja. Svako vozilo detaljno pregledamo u 110 tačaka i ažuriramo najnovijom programskom opremom. Kako bismo omogućili Vaše potpuno zadovoljstvo, dodajemo i opsežnu garanciju koja uključuje pomoć na putu i 30-dnevnu mogućnost zamene odabranog vozila.

Za informacije o dostupnosti vozila kontaktirajte službu prodaje na broj telefona 011-404-58-08.

Volvo Car Finansiranje

Izbor vozila ide ruku pod ruku sa izborom pravog paketa finansiranja. Zato smo učinili sve kako biste se u Volvou svojih snova jednostavno odvezli. Naše finansijske usluge oblikovali smo misleći na Vas. Pobrinuli smo se za konkurentnu kamatnu stopu za sve Volvo modele i još povoljnije uslove za vozila u posebnoj ponudi. Garantujemo bezbrižno, lično i prijatno iskustvo kupovine, prilagođeno Vama. Dobrodošli u Volvo svet.