Originalna Volvo dodatna oprema

Uz raznovrsnu i dobro zamišljenu originalnu opremu, Vaš Volvo će dobiti funkcionalnost koja Vam je potrebna na putovanjima. Sva oprema dizajnirana je kako bi Vašu vožnju učinila što udobnijom, a aktivnosti u slobodno vreme još bezbrižnijim.

Originalna Volvo dodatna oprema za Vaša svakodnevna putovanja i avanture.

Sklopivi nosač za dva bicikla sa montažom na kuku za vuču

Originalni Volvo nosač za dva bicikla je prvoklasnog kvaliteta, kompaktan i jednostavan za korišćenje i odlaganje. Nosač se montira na kuku za vuču sistemom FIX4BIKE® čija je prednost što držač bicikla bolje pristaje i lakše se postavlja na kuku za vuču.

Integrisana bočna stepenica za XC60

Elegantna bočna stepenica daje Volvou XC60 još upečatljiviji izgled. Dobro integrisana stepenica, prikladna za ulazak i izlazak kao i utovar na krov, izrađena je od ekskluzivnog brušenog nerđajućeg čelika. Gumena zaštita od klizanja i čelik zajedno čine lepo dizajniran uzorak.

Model Volvo XC90

Model Volvo XC90 na daljinsko upravljanje iz Volvo kolekcije odlikuje se vrlo realističnom izradom, sa preciznim detaljima u razmeri 1:14. Model ima nezavisno oslanjanje i osvetljenje prednjih i zadnjih svetala. Veličina: 34,4 cm x 14,8 cm x 12,2 cm. Brzina: 9 km/h.

Originalni zimski točkovi

Originalni Volvo zimski točkovi obezbeđuju da vam Volvo nudi najviše čak i zimi. Obezbeđuju optimalno prijanjanje na svim površinama, potpunu bezbednost, maksimalnu udobnost i prefinjeni skandinavski stil. U našoj ponudi možete pronaći veliki izbor točkova po vrlo pristupačnim cenama.

Proverite ponudu kod predstavnika

Volvo Car centar Beograd

Autoput za Novi Sad 98

11080 Beograd-Zemun

011-404-58-08