V90 Cross Country

Istaknute karakteristike

Otkrijte kako karakteristika povezanosti, udobnosti i sigurnosti definišu karakter modela V90 Cross Country.

Ugrađeni Google

Udobnost i tehnologija

Uzbudljiva reprodukcija zvuka

Osmišljeno za one koji traže savršenstvo u zvučnim performansama. Ovaj vrhunski opcioni zvučni sistem od 1460 W pruža izuzetnu jasnoću i stvarnost muzike optimizuje detalje i rezoluciju te vam omogućava da pjesme čujete onako kako je izvođač prvobitno zamislio.

Oživite svoju muziku

19 precizno podešenih Hi-Fi zvučnika i inovativni subwoofer bez instaliranja u kućištu koji su prilagođeni arhitekturi kabine vašeg modela Volvo pružaju impresivan surround zvuk bez obzira gdje sjedite. Potpuno muzičko iskustvo koje zaista možete osjetiti.

Odaberite prostor

Jedinstvena tehnologija Room Transformation rekreira akustiku određenog prostora. Birajte između četiri različita načina za prostore (Room Modes), uključujući načine „Studio”, „Individual Stage”, „Concert Hall” i „Jazz Club”.

Zvučni sistem Bowers & Wilkins velike vjernosti

Zvučnici Bowers & Wilkins u vozilu Volvo V90 Cross Country.

Sigurnosna asistencija

* Funkcije podrške vozaču nisu zamjena za vozačevu pažnju i prosuđivanje. Pomoć za upravljanje je aktivna pri brzinama između 60 i 140 km/h.
** Vozila, pješaci i biciklisti koji se kreću u istom smjeru kao automobil mogu biti detektovani pod određenom brzinom i pod određenim uslovima. Sistemi za detektovanje ovise o predmetima koji su osvjetljeni te je za njihovo funkcioniranje potrebno upaliti prednja i zadnja svjetla vozila u tami. Vozač u svakom trenutku ostaje odgovoran za sigurnu vožnju.
*** Funkcije podrške vozaču nisu zamjena za vozačevu pažnju i prosuđivanje. Cross Traffic Alert može imati ograničene funkcije u određenim situacijama. Intervencija kočenja aktivna je samo pri manjim brzinama.

Prikazane karakteristike možda nisu standardne ili dostupne za sve nivoe opreme i opcije pogonskog sklopa.

Google, Google Play i Google Maps su zaštitni znaci kompanije Google LLC.