TWIN ENGINE MOTOR - PERFORMANSE BEZ KOMPROMISA

Plug-in hibridna tehnologija bez kompromisa

Vrhunac Drive-E tehnologije je Twin Engine - naši plug-in hibridni modeli kombinuju električni motor sa efikasnim benzinskim ili dizel motorom kako bi proizveli visoke performanse uz nisku emisiju ispušnih plinova 
Plug-in hibridna tehnologija je napravljena po vašoj meri. Dobijate isti nivo bezbijednosti, praktičnosti i luksuza koji nude i drugi naši modeli, a uz više snage, manje negativnog uticaja na okolinu i nekoliko pametnih režima vožnje koji poboljšavaju svako putovanje.

Po nešto za svako putovanje.

Sa Twin Engine motorom vaš Volvo se jednostavno uklapa u vaš život, zahvaljujući nizu korisnih režima vožnje. Izaberite onaj koji želite jednostavnim pritiskom na dugme.

Pure

Putujte na posao u nečujnoj udobnosti, koristeći samo električno napajanje. Zahvaljujući dometu od 50 kilometara, na većini putovanja ćete imati nultu emisiju štetnih gasova.

Hybrid

U svakodnevnoj vožnji, Hybrid režim automatski bira između izvora napajanja - ili ih kombinuje - da bi vaša vožnja bila što je više moguće neometana i efikasna.

Power

Kada poželite da ubrzate, Power režim rada kombinuje oba pogona kako bi vam omogućio maksimalno ubrzanje i preciznije reagiranje na gas uz stabilnost pogona na sva četiri točka.

Upoznajte našu porodicu plug-in hibrida

Kako god da živite, naš plug-in hibridni pogon ima modele koji će vam poboljšati život. Naši Twin Engine modeli sjedinjuju Volvov luksuz i performanse sa emisijom štetnih gasova od samo 49g/km, a na vrhu te klase nalazi se XC90 T8 Twin Engine, premijum SUV sa sedam sjedišta koji kombinuje senzacionalne performanse i nultu emisiju štetnih gasova. Kako naša porodica hibridnih plug-in pogona raste, tako se povećava i vaša mogućnost izbora. U budućnosti ćemo vam ponuditi Twin Engine verzije svih automobila koje imamo u ponudi, uključujući i novi S90, i lansirati krajnje efikasan model sa pogonom na prednjim točkovima.

Vozite pametnije

Elektrifikacija je bolji, efikasniji način za performanse kakve želite. Twin Engine modeli su među najsnažnijim u svojim segmentima, koji omogućuju ubrzanje bez napora i besprijekornu preciznost, a opet pripadaju najefikasnijim modelima. Mi pravimo automobile po vašim potrebama, što je razlog zašto je elektrifikacija već postala ključna komponenta naših automobila.

Poveži, uključi

Kao i sve naše inovacije, i Twin Engine tehnologija je dizajnirana sa ciljem da vam unapredi i pojednostavi život. Ne morate brinuti o tome da će vaš automobil ostati bez struje, zato što on posjeduje i konvecionalni motor koji će vas uvijek odvesti do željene destinacije. Punjenje je jednostavno, a baterija na našim plug-in hibridima je postavljena tako ne umanjuje ni prostor, ni bezbijednost, a ni vaše zadovoljstvo u vožnji. Twin Engine vam pruža sve što očekujete od jednog Volvo automobila, pa i više.