Håndtere telefonsamtale

Samtalehåndtering i bilen for en telefon som er koplet til Bluetooth.
P5/P6-1746-Phone ongoing call
Generell illustrasjon.

Ringe telefonsamtale

Åpne delvinduet for telefon.
Velg å ringe fra; samtalehistorikken, angi nummer med knapperaden eller via kontaktlisten. I kontaktlisten er det mulig å søke eller bla. Trykk på P5–1507–Phone-Favorite star i kontaktlisten for å plassere en kontakt under Favoritter.
Trykk på P5–1507–Symbol-Phone-call.
Trykk på P5/P6-1746-Symbol-Finish phone call for å avslutte samtalen.

Det er også mulig å ringe fra samtalehistorikken via appmenyen, som du når fra høyre knapperad i rattet P5–1507–App-menu button.

Ringe flerpartssamtale

Under pågående samtale:
Trykk på Legg til samtale.
Velg å ringe fra samtalehistorikken, favoritter eller kontaktlisten.
Trykk på en post/rad i samtalehistorikken eller P5–1507–Symbol-Phone-call for kontakten i kontaktlisten.
Trykk på Veksle samtale for å skifte mellom partene.
Trykk på P5/P6-1746-Symbol-Finish phone call for å avslutte pågående samtale.

Gruppesamtale

Under pågående flerpartssamtale:
Trykk på Koble samtaler for å slå sammen pågående flerpartssamtale.
Trykk på P5/P6-1746-Symbol-Finish phone call for å avslutte samtalen.

Innkommende telefonsamtale

Innkommende telefonsamtale vises på førerdisplayet og i midtdisplayet. Håndter samtalen med rattets høyre knapperad eller midtdisplayet.

Trykk på Svar/Avslå.
Trykk på P5/P6-1746-Symbol-Finish phone call for å avslutte samtalen.

Innkommende telefonsamtale under pågående samtale

Trykk på Svar/Avslå.
Trykk på P5/P6-1746-Symbol-Finish phone call for å avslutte samtalen.

Privat samtale

Under samtaler som pågår, trykker du på Personvern og velger innstillingen:

• Veksle til mobiltelefon – håndfrifunksjonen koples fra og samtalen fortsetter i mobiltelefonen.
  • Førerfokusert – mikrofonen i taket på passasjersiden slås av og samtalen fortsetter med bilens håndfrifunksjon.