KONCEPTI

Budućnost

Sledeći korak na našem putovanju počinje od naših koncepata.

360c parkiran iza kuće sa otvorenim suvozačevim vratima.

Sledeća generacija

U kompaniji Volvo koncepti funkcionišu kao prozor u budućnost i pokazuju smer u kome razmišljamo i naše sledeće odredište.

Slika bočnog prikaza automobila Volvo 360c u studiju

360c

Istražite budućnost putovanja uz 360c, rešenje za autonomnu i električnu mobilnost projektovanog u skladu sa vašim ličnim potrebama, bezbednošću i održivošću.

Unutrašnjost našeg koncepta za doživljaj automobila sa više čula sa panoramskim prikazom neba iznad šume na nebu automobila

Ambience enterijer

Neuporedivi doživljaj automobila za više čula. Na osnovu našeg skandinavskog nasleđa i uz napredne tehnologije, stvorili smo sledeću generaciju švedskog luksuza.

Volvo Koncept XC se vozi autoputem, a iza njega su planine.

Koncept XC Coupe

Napredne mogućnosti za novu generaciju avanture. Nadahnut modernom visokotehnološkom sportskom opremom, uz napredan dizajn i prilagodljiv enterijer.

Volvo Koncept Estate se vozi putem pored drvoreda

Koncept Estate

Koncept koji je redefinisao karavane za novu generaciju, spajajući klasične Volvo detalje sa smelim i savremenim linijama uz jednostavnost skandinavskog dizajna.

Vožnja Volvo Koncept Coupe-a gradskom ulicom

Koncept Coupe

Izraz samouverenog novog dizajnerskog jezika kompanije Volvo Cars. Prelepi spoj minimalizma i pažnje posvećene detaljima, nadahnut našim nasleđem, ali sa pogledom u budućnost.

Volvo koncepti 40.1 i 40.2 – mali urbani konceptualni automobili

Koncepti 40.1 i 40.2

Naša vizija za manje automobile sa energičnim dizajnom, urbanim karakterom i mladalačkim duhom zbog kojih će se izdvajati.