Laki hibridi

Naš asortiman lakih hibrida i drugih pogonskih sklopova

Dizajnirani da vas pokrenu. Upoznajte naše ostale pogonske sklopove, između ostalog i lake hibride, koji omogućavaju malu potrošnju goriva i uravnoteženu vožnju.

Efikasni i moćni

Uživajte u dobrom reagovanju i samopouzdanju u vožnji. Uz pogonske sklopove sa malom potrošnjom goriva i dostupnim pogonom na sva četiri točka, naši automobili su dizajnirani da unaprijede svako putovanje.

Vođeni odgovornošću

Otkrijte naše lake hibride. Električna energija daje podršku motoru i pruža uravnotežen i snažan pogon sa smanjenim uticajem na životnu sredinu.

Vaša bezbjednost na prvom mjestu

Koji god Volvo automobil da odaberete, napravljen je da bude jedan od najbezbjednijih na putevima. Svi se isporučuju s najnovijim bezbjednosnim tehnologijama kao standardnom opremom.

Volvo V90 Cross Country

Uz elegantan dizajn i mogućnost vožnje po svim putevima, naš prostrani V90 Cross Country je napravljen da vam pruži bezbjedno, udobno i uzbudljivo iskustvo u svim uslovima. Krenite na put u luksuzu uz ovaj svestrani prelazni automobil, s pogonom na sva četiri točka, malom potrošnjom goriva, lakim hibridnim pogonskim sklopom i duhom avanture u sebi.

Opcije pogonskih sklopova

Laki hibrid

Naši laki hibridi unose uravnoteženost i električnu energiju u pogon. Baterija od 48 V i integrisani generator elektropokretača pružaju podršku motoru s unutrašnjim sagorijevanjem i smanjuju emisije izduvnih gasova. Bez potrebe za punjenjem: svaki put kada kočite, baterija se puni obnovljenom energijom od kočenja.

Motor s unutrašnjim sagorijevanjem

Naši kompaktni, lagani benzinski i dizel motori imaju naprednu tehnologiju malog trenja koja pruža visoke performanse i prefinjeni pogon. A vožnjom u režimu ECO, optimizujete motor i mjenjač za maksimalni domet i manju potrošnju goriva.

Želite održiviji i moćan pogon?

Plug-in hibrid Volvo S90 se puni

Osjetite veću snagu i manje emisije izduvnih gasova. U našoj liniji automobila Recharge, pronaći ćete napredne potpuno električne i plug-in hibridne automobile. Preduzmite korake ka odgovornoj vožnji prema svojim uslovima i uslovima budućnosti.