Ovdje. Sada. Zašto odlagati prelazak? Koristite električnu energiju za svakodnevna putovanja uz naš luksuzni plug-in hibridni SUV.

Prostran i luksuzan enterijer kabine modela Volvo XC90 Recharge.
Krupni plan enterijera sa presvlakama Tailored Wool Blend u modelu Volvo XC90 Recharge.

Redefinišite iskustvo. Jedan korak ste bliži obzirnijoj mobilnosti.

73

km

Domet električne energije

455

KS

Snaga

28

g/km

Emisije CO2

1,2

l/100 km

Potrošnja goriva

Bez kompromisa

Dodajte električno napajanje u svakodnevnu vožnju i uživajte u plug-in hibridu koji vodi računa o budućnosti bez ugrožavanja iskustva u sadašnjosti.

Punite pametnije, punite brže

XC90 Recharge će brže obnavljati energiju uz punjenje od 0 do 100 procenata za tri sata uz naš novi dvofazni punjač od 6,4 kW. To vam omogućava više vremena u vožnji na potpuno električni pogon i više prijeđenih održivih kilometara.*

Temperamentno kretanje

Uz vožnju sa jednom papučicom i pogon na četiri točka XC90 Recharge daje temperamentnost i istovremeno pruža opuštenu kontrolu i ravnomjeran, snažan pogon.

Domet, emisije CO2 i potrošnja goriva zasnovani su na podacima iz postupka WLTP, dobijenim u specifičnim uslovima testiranja za plug-in hibrid XC90 Recharge T8 AWD. Ostvareni domet vožnje, emisije CO2 i potrošnja goriva koji se jave u stvarnim uslovima zavise od ponašanja u vožnji i drugih spoljnih faktora. Podaci su preliminarni, čeka se konačna sertifikacija vozila. Otvorite punu specifikaciju da biste vidjeli druge opcije pogonskih sklopova.
* Da biste imali pogodnost kraćeg vremena punjenja koje pruža naš novi ugrađeni punjač, morate puniti trofaznim punjačem. Vrijeme punjenja je preliminarno i izvedeno je na osnovu procjena i proračuna koje je izvršila kompanija Volvo Cars, tako da ovi ishodi nisu zagarantovani. Imajte u vidu i da vrijeme punjenja može da se razlikuje i zavisi i od faktora kao što su spoljašnja temperatura, trenutna temperatura baterije, oprema za punjenje, stanje baterije i stanje automobila. Sertifikacija vozila se čeka.

Ekskluzivan, redefinisan. Pažnja posvećena detaljima i predano zalaganje za udobnost učiniće da uživate u svakom prijeđenom kilometru u modelu XC90 Recharge.

Jeste li spremni za prelazak?

Saznajte više o vožnji Volvo plug-in hibridnog automobila.

Punjenje Volvo automobila

Koliko vremena je potrebno da se napuni plug-in hibridni automobil?

Plug-in hibridni automobili

Želite da saznate više o plug-in hibridnim automobilima i našoj ponudi?

Volvo Recharge

Želite li saznati više o našim potpuno električnim ili plug-in hibridnim modelima?

Šta želite znati o plug-in hibridu XC90 Recharge?

XC90 Recharge ima ugrađene aplikacije Google Maps, Google Assistant i Google Play.

Da, Apple CarPlay je u standardnoj opremi modela XC90 Recharge.*

*Apple CarPlay se može koristiti samo u kombinaciji sa modelom iPhone 5 ili novijim. Apple CarPlay i iPhone su zaštitni znakovi kompanije Apple Inc.

Da, uključen je pristup uslugama u trajanju do četiri godine. Nakon toga možete da kupite nastavak pretplate ako želite nastaviti sa korišćenjem svih ovih usluga.

Pretplata traje do četiri godine. Ako je automobil nov, ovaj period započinje na dan isporuke maloprodajnog centra. Pretplata je povezana sa automobilom, tako da u slučaju prodaje automobila, preostalo vrijeme pretplate se prenosi na sljedećeg vlasnika/korisnika.

Ne. Moraćete da se povežete pomoću Bluetooth dijeljenja veze na svom uređaju i da koristite svoj lični tarifni paket za pristup ovim uslugama.

Prikazane karakteristike možda nisu standardne ili dostupne za sve nivoe opreme i opcije pogonskog sklopa.

Google, Google Play i Google mape su zaštitni znakovi kompanije Google LLC.