Otkrijte asortiman Volvo SUV modela

Istražite naš asortiman luksuznih SUV modela sa 5 i 7 sjedišta.

Snimak Volvo SUV automobila iz vazduha u stjenovitom okruženju

Opredijelite se za više. Mali SUV sa 5 i veliki sa 7 sjedišta i još više prostora.

Veliki prostor u prtljažniku

Spakujte sve osnovne stvari bez ostavljanja dodatne opreme u veliki prtljažnik Volvo SUV vozila. Ovaj prtljažnik je i praktičniji, jer zbog dizajna zadnjeg vješanja ne smetaju unutrašnju lukovi točkova.

Fleksibilan i lak za utovar

Donja površina prtljažnika bez ivica, ravan pod i vrata koja se kontrolišu pokretom olakšavaju utovar i istovar. Koristite integrisane otvore i skrivene pregade za smještaj specijalnih predmeta. Povećajte kapacitet prtljažnika SUV vozila obaranjem naslona zadnjih sjedišta.

Komfor ispirisan Skandinavijom

Skandinavski domovi su bili inspiracija za dizajn kabina naših SUV modela sa dva i tri reda sjedišta. One su prostrane i uredne sa izdašnim prostorom za glavu i noge. Osim toga, panoramski stakleni krov stvara prozračan, miran ambijent.

Da li ste spremni da elektrifikujete vožnju?

Evo šta treba da znate da biste samouvjereno prešli na električnu energiju i pronašli pravi Volvo električni automobil za vas.

Potpuno električni automobili

Naši potpuno električni automobili omogućavaju vožnju bez emisija i bez kompromisa kada su u pitanju domet i snaga.

Potpuno električni Volvo EX40 Recharge stoji

Plug-in hibridni automobili

Bezbrižnu vožnju u plug-in hibridima obezbjeđuje kombinacija električnog motora i motora sa unutrašnjim sagorijevanjem.

Plug-in hibrid Volvo XC60 Recharge boje Silver Dawn nepomično stoji

Punjenje

Punjenje električnog automobila kod kuće ili na putu može da bude jednostavno, brzo i isplativo.

Potpuno električni Volvo EC40 Recharge čeka punjenje

SUV performanse sa stilom.

Pogled iz ptičije perspektive na Volvo SUV koji vuče bijelu prikolicu putem pokrivenim zelenilom, po sunčanom danu.

Epska putovanja. Improvizovani izlasci. Kratak odlazak u prodavnicu. SUV modeli moraju da budu raznovrsni. Naš potpuno električni i hibridni SUV je raznovrstan sa stilom.

Nenametljivo prepoznatljiv. Luksuz i udobnost u skandinavskom stilu.

Elegantan stil

Nenametljiv, ali izražajan, dizajn naših eksterijera i enterijera SUV modela ima korijene u nasljeđu skandinavskog dizajna. To znači da ima dobro usklađenu ravnotežu luksuzne udobnosti i pouzdane korisnosti u svim modelima.

Ergonomska sjedišta u vrhunskom stilu

Naša sjedišta pružaju maksimalnu podršku za kičmu, smanjuju pritisak, pogrbljenosti i naprezanje ramena. Presvučena vrhunskim materijalima, ona su i ergonomska i moderna.

Najsavremenije ozvučenje

Koristite glasovne komande ili centralni ekran osjetljiv na dodir za kontrolu SUV ozvučenja svjetske klase, dizajniranog da pruži duboki doživljaj zvuka u čitavoj kabini.

Ilustrovani prikaz bezbjednosnih karakteristika Volvo SUV modela na djelu.
Porodica iz predgrađa se priprema za putovanje u Volvo SUV modelu, dijete trči dvorištem, juri ga majka.
Pas bakarne boje sjedi u sigurnom kavezu za pse, dodatku posebno dizajniranom da pruži bezbjednost i udobnost kućnim ljubimcima koji putuju u Volvo automobilima.
Prikaz zadnje tri četvrtine modela Volvo EX30 sa dječjim kolicima pored njega

Potpuno novi EX30

Pogledajte šta sve staje u prtljažnik ovog kompaktnog potpuno električnog SUV-a

Saznajte više o našim potpuno električnim i hibridnim SUV modelima.

Da li Volvo SUV modeli imaju dva ili tri reda sjedišta?

Kabine u našim malim, kompaktnim i SUV modelima srednje veličine imaju dva reda sjedišta za pet odraslih putnika. Kabine u našim najvećim SUV modelima imaju tri reda sjedišta za sedam odraslih putnika.

Da li se u velike Volvo SUV modele može smjestiti sedam odraslih osoba?

Da, naš potpuno električni EX90, plug-in hibrid XC90 i laki hibrid XC90 mogu da imaju tri reda sjedišta za sedam odraslih putnika.

Koji Volvo SUV ima najveći prostor u prtljažniku?

U našem asortimanu potpuno električnih i hibridnih SUV modela najveći prtljažnik ima Volvo EX90 sa 7 sjedišta, do 655 litara. Sljedeći je XC90 sa kapacitetom tovarnog prostora od 640 litra. Otkrijte više o kapacitetu nosivosti na stranici sa specifikacijama Volvo SUV modela za koji ste zainteresovani.

Imaju li svi Volvo SUV modeli AWD pogon?

Neki Volvo SUV modeli imaju pogon na sve točkove (AWD) u standardnoj opremi. Kada to nije slučaj, AWD se može zatražiti. Otkrijte više na stranici sa specifikacijama Volvo SUV modela za koji ste zainteresovani.

Koje Google aplikacije i usluge su dostupne u Volvo SUV modelima?

Uz ugrađene Google usluge, Google Assistant olakšava pozivanje ili slanje poruka prijateljima, postavljanje podsjetnika i promjenu temperature u automobilu. Koristite aplikaciju Google Maps da dobijete informacije koje su vam potrebne u vožnji, uključujući ažuriranja saobraćaja uživo, podsjetnike i proaktivna upozorenja. A Google Play možete da koristite za preuzimanje omiljene muzike, podkasta, audio-knjiga i još mnogo toga.*

Google usluge su obezbijeđene putem paketa digitalnih usluga sa uključenom upotrebom od četiri godine. Po isteku ovog perioda, ako se odlučite da ga obnovite, primjenjivaće se novi uslovi i naknade.

Može li se koristiti Apple CarPlay u Volvo SUV modelu?

Da, Apple CarPlay je u standardnoj opremi potpuno električnih, plug-in hibridnih i lakih hibridnih Volvo SUV modela.*

*Apple CarPlay može da se koristi samo u kombinaciji sa iPhone modelom 5 ili novijim. Apple CarPlay i iPhone su zaštitni znakovi kompanije Apple Inc.

Kolika je potrošnja goriva lakih hibridnih Volvo SUV modela?

Potrošnja goriva lakih Volvo SUV hibrida zavisi od modela, stila vožnje i drugih faktora. Otkrijte više na stranici sa specifikacijama Volvo SUV modela za koji ste zainteresovani.

Mogu li da montiram nosač za bicikl na SUV?

Da. Za neke modele dostupan je nosač za bicikl koji se montira na krov. Možete da se opredijelite i za nosač za bicikl koji se montira na kuku za vuču. Pogledajte dodatnu opremu dostupnu na vašem tržištu.

Šta znači SUV?

SUV je skraćenica od Sports Utility Vehicle – sportsko terensko vozilo.

Koja je razlika između krosover i SUV modela?

U krosoverima se kombinuju karakteristike automobila i SUV-a. Zbog platforme koja je slična automobilskoj, krosoveri su štedljiviji i lakši za upravljanje nego veliki SUV modeli. Krosoveri obično imaju i manje rastojanje od tla. Zbog toga su pogodniji za gradsku vožnju i neke izazovnije terene.

Srednji i veliki SUV modeli obično su viši i uspravniji. Imaju veće rastojanje od tla, što ih čini pogodnijim za različite uslove. U poređenju sa krosoverima, mogu da ponesu više putnika i prtljaga.

Koja je razlika između MPV, MUV i SUV modela?

MPV (multi-purpose vehicles) i MUV (multi-utility vehicles) – višenamjenska vozila, dizajnirana su tako da mogu da ponesu više putnika i prtljaga od običnih automobila. Glavna razlika je to što su MPV modeli obično napravljeni na platformama sličnim automobilskim i imaju iskustvo u vožnji slično kao kod automobila. MUV modeli su napravljeni na platformama sličnim kamionskim sa upravljanjem kako kod velikih vozila.

Modeli SUV (sports utility vehicles) mogu da budu veći i od MPV i MUV modela i imaju veće rastojanje od tla. Zbog toga su pogodniji za vožnju po najrazličitijim terenima. U SUV može da se smjesti veći broj putnika i više prtljaga nego kod običnih automobila, ali najčešće imaju manji kapacitet nosivosti nego MPV i MUV modeli.

Koja je razlika između hečbek i SUV modela?

Glavna razlika između hečbek i SUV modela je veličina i način na koji se koriste. Hečbek automobili su manji i mogu da ponesu do pet putnika, zbog čega su pogodni za gradsku vožnju. Oni imaju zadnja vrata koja se otvaraju nagore i omogućavaju pristup četvrtastom tovarnom prostoru.

SUV modeli su veći automobili projektovani za vožnju po više različitih terena. Oni obično imaju veće rastojanje od tla i više prostora za putnike i prtljag.

Da li Volvo SUV modeli imaju automatski ili ručni mjenjač?

Svi Volvo SUV modeli su automatici, izuzev lakog hibrida XC40. Za taj SUV je dostupan ručni mjenjač.

Navedene karakteristike možda neće biti dostupne na svim tržištima i neće biti u standardnoj opremi na svim tržištima ili u svim modelima.

Google, Google Play i Google Maps su zaštitni znakovi kompanije Google LLC.