Originalna dodatna oprema Volvo

Uz raznovrsnu i dobro zamišljenu originalnu opremu, vaš će Volvo dobiti funkcionalnost koja vam je potrebna na vašim putovanjima. Sva oprema dizajnirana je kako bi vašu vožnju učinila što udobnijom, a vaše aktivnosti u slobodno vrijeme još bezbrižnijim.

Originalna dodatna oprema Volvo za vaša svakodnevna putovanja i avanture.

Sklopivi nosač za dva kotača za vučnu kuku

Originalni Volvo nosač za dva kotača je prvoklasne kvalitete, kompaktan i jednostavan za korištenje i spremanje. Nosač se montira na kuku za vuču sistemom FIX4BIKE® čija je prednost što držač bicikla bolje pristaje i lakše se postavlja na kuku za vuču.

Integrisana bočna stepenica za XC60

Elegantna bočna stepenica daje Volvu XC60 još upečatljiviji izgled. Dobro integrisana stepenica, prikladna za ulazak i izlazak te utovar na krov, izrađena je od ekskluzivnog brušenog nehrđajućeg čelika. Gumena zaštita od klizanja i čelik zajedno tvore lijepo dizajniran uzorak.

Model Volvo XC90

Model Volvo XC90 na daljinsko upravljanje iz Volvo kolekcije odlikuje se vrlo realističnom izradom, s preciznim detaljima u mjerilu 1:14. Model ima neovisni ovjes i osvijetljena prednja i stražnja svjetla. Veličina: 34,4 cm x 14,8 cm x 12,2 cm. Brzina: 9 km/h.

Provjerite ponudu kod predstavnika

OSMANAGIĆ CO d.o.o.

4. jul bb

81000 Podgorica

+382-20-634-939