Otkrijte asortiman Volvo limuzina

Dopustite da stil koji privlači pažnju i luksuzni komfor Volvo limuzine definišu vašu vožnju.

Bočni prikaz Volvo limuzine u betonskom okruženju

Upoznajte naše limuzine

Neupadljiva elegancija. Prepoznatljiv dizajn inspirisan skandinavskim stilom.

Moderni eksterijeri

Eksterijeri Volvo limuzina predstavljaju suštinu našeg nasljeđa skandinavskog stila u dizajnu. Promišljen. Lijep. Uravnotežen. To je dobro ukomponovan stil od kojeg ne možete da odvojite pogled.

Luksuzni enterijeri

Kabine naših limuzina sa pet sjedišta inspirisane su skandinavskim domovima. Izdašan prostor za glavu i noge. Uredan dizajn sa elegantnim detaljima. A panoramski stakleni krov stvara prozračan, miran ambijent.

Vrhunska ergonomska sjedišta

Naša sjedišta pomažu u ublažavanju pritiska, pogrbljenosti i napetosti u ramenima tako što pružaju maksimalnu podršku kičmi. Ergonomska su i moderna i imaju vrhunske presvlake, dostupne u čitavom asortimanu.

Pogled iz daljine na plug-in hibridnu Volvo limuzinu koja stoji u nadrealnom enterijeru dok joj se puni baterija.

Plug-in hibridne limuzine

Head-up prikaz

Gledajte detaljnu navigaciju, pratite brzinu i provjeravajte upozorenja ne skidajući pogled sa puta uz head-up prikaz.

Pilot Assist

Opremljen adaptivnim tempomatom i pomoćnikom za upravljanje, Pilot Assist vam pomaže da ostanete u svojoj traci i održavate podešeno rastojanje od drugih automobila.

Napredna šasija

Uživajte u udobnosti vožnje i reagovanju prilikom upravljanja uz našu naprednu šasiju. Veliki međuosovinski razmak limuzine uz nisko težište omogućava uravnoteženu, kontrolisanu vožnju.

Inspirisani dizajn za inspirisanu vožnju.

Pogled iz ugla vozača na head-up prikaz koji se pojavljuje na vjetrobranskom staklu Volvo automobila.

Svakodnevna putovanja. Odlasci tokom vikenda. Noćni romantični sastanci. Naše luksuzne limuzine su dizajnirane tako da svaka vožnja bude intuitivnija i prijatnija.

Novi nivo vožnje. Vrhunska tehnologija sa stilom.

Ozvučenje Bawers & Wilkins

Precizno podešeni zvučnici i najsavremeniji niskotonac emituju impresivan prostorni zvuk i omogućavaju duboki doživljaj zvuka u čitavoj kabini.

Intuitivni centralni ekran

Upravljajte većinom funkcija automobila sa intuitivnog dodirnog ekrana na centralnoj konzoli. Personalizujte ga kao mobilni telefon da biste imali brzu, prepoznatljivu kontrolu.

Prečišćavanje vazduha u kabini

Filtrirajte 99,9% alergena polena i 97% virusa koji se prenose vazduhom pomoću naše napredne tehnologije prečišćavanja vazduha.

Ilustrovani prikaz Volvo automobila u vožnji pored drugih vozila, iz gornjeg ugla.

Karakteristike bezbjednosti limuzina

Bezbjednost je u središtu svega što radimo. Otkrijte pionirske karakteristike bezbjednosti koje su dostupne u našim limuzinama.

Široki kadar Denim Blue limuzine Volvo S90 koja se kreće putem kroz šumu po sunčanom danu.

Porodične limuzine

Volvo porodična limuzina je investicija u bezbjednost i udobnost osoba koje su vam najbliže. Saznajte zašto.

Škotski terijer mirno sjedi vezan posebnim pojasom za pse koji je dostupan kao zvanična dodatna oprema kompanije Volvo Cars.

Dodatna oprema za limuzine

Dizajnirali smo dodatnu opremu i proizvode koji odgovaraju vašem životnom stilu kako bi svako putovanje u Volvo limuzini bilo još bolje. Pronađite ono što tražite.

Saznajte više o našim limuzinama.

Koliko Volvo limuzine imaju sjedišta?

Sve Volvo limuzine su projektovane za pet osoba.

Koliko je velik prtljažnik u Volvo limuzini?

Kapacitet prtljažnika u plug-in hibridu S90 je do 431 litar. Kapacitet prtljažnika u plug-in hibridu S60 je 391 l.

Da li Volvo limuzine imaju automatski ili ručni mjenjač?

Sve Volvo limuzine imaju automatski mjenjač.

Koje Google aplikacije i usluge su dostupne u Volvo limuzinama?

Uz ugrađene Google usluge, Google Assistant olakšava pozivanje ili slanje poruka prijateljima, postavljanje podsjetnika i promjenu temperature u automobilu. Koristite aplikaciju Google Maps da dobijete informacije koje su vam potrebne u vožnji, uključujući ažuriranja saobraćaja uživo, podsjetnike i proaktivna upozorenja. A Google Play možete da koristite za preuzimanje omiljene muzike, podkasta, audio-knjiga i još mnogo toga.*

Imaju li Volvo limuzine Apple CarPlay?

Da, Apple CarPlay je u standardnoj opremi Volvo limuzina.*

Mogu li da montiram krovni kofer na Volvo limuzinu?

Dostupni su krovni koferi i druga dodatna oprema za Volvo limuzine. Pogledajte dodatnu opremu dostupnu na vašem tržištu.

Da li Volvo limuzine imaju pogon na sva četiri točka (all-wheel drive, AWD)?

AWD je opcija kod nekih modela limuzina. Izaberite Volvo limuzinu za koju ste zainteresovani i saznajte više.

Šta je limuzina?

Limuzine, poznate i kao sedani, vrsta su putničkih automobila sa četvoro vrata kod kojih je prtljažnik odvojen od kabine. Limuzine su obično projektovane da primaju četiri ili pet osoba. Vozačima se dopadaju zbog udobnog enterijera i rukovanja, prostrane unutrašnjosti i temperamentnog upravljanja.

Zašto postoji dva naziva za limuzine na engleskom jeziku, sedan i saloon, i postoji li razlika između njih?

Saloon i sedan su dvije riječi koje označavaju istu karoseriju. Sedan se obično koristi u američkom engleskom, a saloon u britanskom engleskom.

Koja je razlika između limuzine i karavana?

Limuzine imaju četvora vrata i prtljažnik odvojen od kabine. Zbog toga imaju elegantniji izgled u odnosu na druge vrste karoserija. Osmišljene su za prevoz putnika i zato obično imaju udobnu unutrašnjost i lako upravljanje.

Karavani imaju dužu liniju krova koja ide do kraja automobila, što omogućava veći tovarni prostor iza zadnjih sjedišta. Ovaj prostor je obično mnogo veći od onog koji se može naći u limuzinama. Vrata prtljažnika imaju gornje šarke što olakšava pristup za utovaranje i istovaranje.

Navedene karakteristike možda neće biti dostupne na svim tržištima i neće biti u standardnoj opremi na svim tržištima ili u svim modelima.

Google, Google Play i Google Maps su zaštitni znakovi kompanije Google LLC.