Volvo porodični automobili

Uložite u bezbjednost i udobnost vaših najmilijih uz Volvo porodični automobil.

Naša misija i dalje ostaje da svima učinimo život lakšim, boljim i bezbjednijim. Tako je nastao asortiman bezbjednih, udobnih i prostranih automobila koji su potrebni porodicama. U Volvo automobilu obična putovanja mogu prerasti u kvalitetno provedeno vrijeme sa porodicom.

Mi smo eksperti za bezbjednost

Razvijamo bezbjednosne inovacije, prve u industriji, izvan granica neophodnih zahtjeva. Ova posvećenost pravljenju porodičnih automobila koji su među najbezbjednijim na putevima ostaje u središtu svega što radimo.

Projekovan na osnovu istraživanja stvarnih okolnosti

Sistemi za pomoć vozaču

Tehnologija prečišćavanja vazduha

Mi smo lideri kada je u pitanju bezbjednost djece u automobilu

Iako nikada nećete vidjeti mnoge bezbjednosne inovacije Volvo porodičnih automobila, one su spremne kada nešto pođe po zlu. No, djeca moraju da budu u pravom položaju da bi ove integrisane funkcije pružile zaštitu za koju su projektovane. Prvi smo počeli da uvodimo rješenja za bezbjednost djece na ovom principu još od 1960-ih.

Automobilska sjedišta za djecu

Buster sjedišta i jastuci

Senzori za putnike

Jedva vidljivi neboderi kroz panoramski krov Volvo automobila u pokretu.

Pomoć na dugme

Udobni i prostrani porodični automobili

Osmislili smo prostrane porodične automobila uz koje će vam život biti lakši svakoga dana i na onim velikim avanturama koje ostaju u sjećanju. I to uz luksuzne detalje za koje ste mislili da ih se morate odreći u praktičnom porodičnom automobilu. Vaš Volvo će postati dio porodice jer ispunjava sve zahtjeve.

Prilagodljiv prtljažni prostor

Dodatni prostor i lakši utovar

Pristup bez muke

Bolje povezani porodični automobili

Volvo porodični automobili mogu da se integrišu u vaš digitalni život, olakšavaju povezivanje i komunikaciju na putu. I to rade bezbjedno, pružajući vam samouvjerenost u vožnji.

Sistem za informisanje i zabavu koji se može prilagoditi

Svi imaju mjesto za punjenje uređaja

Sveobuhvatni doživljaj zvuka

Nasmijana djevojka sjedi na sjedištu vozača i dodiruje centralnu konzolu Volvo automobila dok je prodavačica gleda.

Porodični automobili bez kompromisa

Elektrifikovani porodični automobili

Sa Volvo porodičnim električnim ili plug-in hibridnim automobilom, ulažete u mnogo više od udobnosti i bezbjednosti svojih najdražih. Ulažete u njihovu budućnost smanjenjem ili eliminacijom emisija izduvnih gasova.

Potpuno električni porodični automobili

Plug-in hibridni porodični automobili

Manji tekući troškovi

Punjenje porodičnog automobila

Električni i plug-in hibridni porodični SUV modeli

Bezbjednost vam je prioritet – i nama takođe. Ali najbolji porodični SUV modeli vam omogućavaju da ponesete i gomilu dodatne opreme. Uz naše porodične SUV modele, dobijate i bezbjednost i prostor uz dodir skandinavske jednostavnosti koji kabinu vašeg automobila pretvara u dnevnu sobu na putu.

Porodični SUV modeli sa 5 sjedišta, električni i plug-in hibridi

Plug-in hibridni porodični SUV sa 7 sjedišta

Potpuno električni porodični SUV sa 7 sjedišta

Široki kadar karavana Volvo V90 boje Bright Dusk na planinskom putu s pogledom na blistavi fjord.

Plug-in hibridni porodični karavani

Plug-in hibridni porodični karavani V60 i V90 su izdržljiva vozila za svakodnevne poslove koji nude ravnotežu stila, udobnosti i kapaciteta nosivosti. To ne bi bio porodični Volvo automobil bez naših pionirskih bezbjednosnih karakteristika, uključujući napredne sisteme pomoći vozaču koji štite vas i vaše najmilije svaki put kada svratite u prodavnicu ili se zaputite novim trasom preko seoskih puteva.

Široki kadar Denim Blue limuzine Volvo S90 koja se kreće putem kroz šumu po sunčanom danu.

Plug-in hibridne porodične limuzine

Modeli S60 i S90 nude uredan širok prostor uz eleganciju klasične karoserije limuzine, koja uvijek privlači pažnju. Obje plug-in hibridne limuzine imaju napredne sisteme pomoći vozaču i sjajno reagovanje pri upravljanju što putovanje čini još prijatnijim, bilo da je u pitanju vožnja do škole ujutro ili nevaljali vikend kad babe i djede preuzmu dužnost.

Prikaz preko ramena vlasnika Volvo automobila koji gleda status punjenja baterije svog automobila u aplikaciji Volvo Cars app.

Više funkcija uz aplikaciju Volvo Cars app

Postojeće i buduće tehnologije, karakteristike i mogućnosti opisane iznad mogu da se razlikuju, možda neće biti dostupne na svim tržištima i neće biti u standardnoj opremi za sva tržišta ili sve modele. Navedene ugrađene Google usluge možda nisu standardne ili dostupne za sve modele, stilove i opcije motora.

Google Assistant nije dostupan na svim jezicima i svim tržištima. Google, Google Play, Google Maps i YouTube Music su zaštitni znakovi kompanije Google LLC.