Otkrijte asortiman Volvo karavana

Svestranost i prostor u prepoznatljivom komforu Volvo automobila.

Bočni prikaz Volvo karavana u gradskom okruženju

Život u ravnoteži. Stil i upotrebljivost inspirisani Skandinavijom.

Izražajan stil eksterijera

Inspirisani našim nasljeđem skandinavskog dizajna, eksterijeri Volvo karavana su nenametljivo izražajni. Oni predstavljaju karakterističan spoj elegancije, luksuza i praktičnosti.

Prostrane kabine

Kabine naših karavana sa pet sjedišta inspirisane su minimalizmom skandinavskih domova. To znači da možete da se opustite uz prostor za glavu i noge i uživate u mirnom, prozračnom ambijentu uz svjetlost koja prolazi kroz panoramski stakleni krov.

Ergonomska sjedišta

Naša sjedišta pomažu u ublažavanju pritiska, pogrbljenosti i napetosti u ramenima tako što pružaju optimalnu podršku kičmi. Presvučena vrhunskim tekstilom, ova ergonomska sjedišta pružaju udobnost sa stilom.

Krupni plan ruke muškarca koja uključuje punjač za automobil u priključak za punjenje na Volvo automobilu.

Plug-in hibridni Volvo karavani

Pređite na vožnju na električni pogon sa rezervnim planom u plug-in hibridnom karavanu.

Head-up prikaz

Gledajte brzinu, pratite detaljnu navigaciju i provjeravajte upozorenja bez sklanjanja pogleda sa puta uz head-up prikaz.

Sigurnija vuča

Povećajte kapacitet vuče svog karavana uz Trailer Stability Assist i druge tehnologije osmišljene da vam pomognu da budete sigurni dok manevrišete.

Napredno prečišćavanje vazduha

Smanjite ili eliminišite 99,9 procenata alergena polena i 97 procenata virusa koji se prenose vazduhom pomoću naše najnovije tehnologije prečišćavanja vazduha.

Dizajniran za sigurniju vožnju.

Pogled iz ugla vozača na head-up prikaz koji se pojavljuje na vjetrobranskom staklu Volvo automobila.

Trebalo bi da karavani olakšavaju kretanje i rad. Volvo karavani idu dalje – sa vrhunskim funkcijama osmišljenim da uliju povjerenje na putevima.

Ima mjesta za skitanje. Karavani su dizajnirani da pruže puno prostora i da budu praktični.

Prostrani prtljažnici

Veliki prtljažnici naših karavana omogućavaju svima da spakuju ono što im treba – i ono što misle da im treba. Potrebno vam je više prostora? Povećajte kapacitet prtljažnika obaranjem nekog ili svih naslona zadnjih sjedišta.

Fleksibilan i lak za utovar

Donja površina prtljažnika bez ivica i ravan pod olakšavaju utovar i istovar svega što prevozite. Budite uvijek uredni uz integrisane držače i skrivene pregratke.

Pristup bez muke

Kada su vam pune ruke, otvorite i zatvorite električna vrata prtljažnika pokretom stopala. Otvarajte ih sa sjedišta vozača ili pomoću ključa kada vam to više odgovara.

Ilustrovani prikaz Volvo automobila u vožnji pored drugih vozila, iz gornjeg ugla.

Karakteristike bezbjednosti karavana

Više od 95 godina smo pioniri inovacija u oblasti automobilske bezbjednosti. Otkrijte karakteristike bezbjednosti koje su dostupne u našim srednjim i velikim karavanima.

Muškarac, žena i dijete stoje pored Volvo karavana, vrata prtljažnika su otvorena i muškarac je naslonio ruku na njih.

Porodični karavani

Porodično vozilo kao što je Volvo karavan je investicija u bezbjednost i udobnost vaše porodice. Saznajte zašto.

Volvo karavan sa krovnim koferom stoji parkiran na pješčanoj plaži.

Dodatna oprema za karavane

Dodatna oprema kao što su krovni koferi, kavezi za pse i nosači za bicikle može da poveća udobnost, bezbjednost i upotrebljivost vašeg Volvo karavana. Pronađite ono što tražite.

Saznajte više o našim karavanima.

Koliko ima sjedišta u Volvo karavanu?

Svi Volvo karavani imaju pet sjedišta.

Da li Volvo karavani imaju automatski ili ručni mjenjač?

Svi Volvo karavani imaju automatski mjenjač.

Koliko tereta može da vuče Volvo karavan?

Model V90 može da vuče do 2100 kg, a V90 Cross Country može da vuče do 2400 kg. Modeli V60 i V60 Cross Country mogu da vuku do 2000 kg.

Koje Google aplikacije i usluge su dostupne u Volvo karavanima?

Uz ugrađene Google usluge, Google Assistant olakšava pozivanje ili slanje poruka prijateljima, postavljanje podsjetnika i promjenu temperature u automobilu. Koristite aplikaciju Google Maps da dobijete informacije koje su vam potrebne u vožnji, uključujući ažuriranja saobraćaja uživo, podsjetnike i proaktivna upozorenja. A Google Play možete da koristite za preuzimanje omiljene muzike, podkasta, audio-knjiga i još mnogo toga.*

Google usluge su obezbijeđene putem paketa digitalnih usluga sa uključenom upotrebom od četiri godine. Po isteku ovog perioda, ako se odlučite da ga obnovite, primjenjivaće se novi uslovi i naknade.

Imaju li Volvo karavani Apple CarPlay?

Da, Apple CarPlay je u standardnoj opremi Volvo karavana.*

*Apple CarPlay se može koristiti samo u kombinaciji sa modelom iPhone 5 ili novijim. Apple CarPlay i iPhone su zaštitni znakovi kompanije Apple Inc.

Mogu li da montiram nosač za bicikl na Volvo karavan?

Za Volvo karavane dostupni su nosači koji se montiraju na krov i nosači koji se montiraju na kuku za vuču. Pogledajte dodatnu opremu dostupnu na vašem tržištu.

Koliko je dugačak Volvo karavan?

Dužina modela V90 je do 4945 mm. Dužina modela V60 je do 4778 mm. V90 Cross Country ima dužinu od 4959 mm, a V60 Cross Country je dugačak do 4787 mm.

Šta su karavani?

Karavani su slični hečbek automobilima, osim što su duži i imaju veći tovarni prostor. Vrata prtljažnika su obično vertikalna ili gotovo vertikalna i otvaraju se nagore od krova automobila.

Koja je razlika između limuzina i karavana?

Karavani imaju sličan tip karoserije kao i limuzine (koje se ponekad zovu i sedani), ali su duži i prtljažnik im nije odvojen od kabine. Zato su sličniji hečbek modelima, iako karavani obično imaju veće prtljažnike i uspravna vrata prtljažnika.

Da li su karavani veći od limuzina?

U poređenju sa limuzinama, karavani su obično duži i imaju veći tovarni prostor. Pošto kabina nije odvojena od tovarnog prostora, obično mogu da prevoze duže i glomaznije predmete.

Šta su hečbek automobili?

Hečbek modeli su raznovrsna putnička vozila sa vratima prtljažnika koja se otvaraju nagore i otkrivaju tovarni prostor povezan sa kabinom. Kao i kod karavana, većina hečbek modela ima naslone zadnjih sjedišta koji mogu da se obore i povećaju kapacitet prtljažnika.

Koja je razlika između hečbek modela i karavana?

Hečbek modeli su obično kraći od karavana i imaju manji prtljažnik i manju putničku kabinu. Karavani imaju veći tovarni prostor što vam omogućava da prevozite veće, glomaznije predmete.

Navedene karakteristike možda neće biti dostupne na svim tržištima i neće biti u standardnoj opremi na svim tržištima ili u svim modelima.

Google, Google Play i Google Maps su zaštitni znakovi kompanije Google LLC.