Volvo Car Finansiranje

Oblikovano za Vas

Odabir vozila ide ruku pod ruku s odabirom pravog paketa finansiranja. Zato smo učinili sve što smo mogli da s Volvom ispunimo vaše želje. Pobrinuli smo se za konkurentnu kamatnu stopu i još povoljnije uslove za vozila u posebnoj ponudi. Pružamo bezbrižno, osobno i ugodno iskustvo kupovine po vašoj mjeri. Dobrodošli u Volvo svijet.

Po Vašoj mjeri

Vašim željama pristupamo s ponudom dizajniranom posebno za Vas. To znači prilagođavanje iznosa vašeg finansiranja, njegovog trajanja i iznosa rata. S vama razgovaramo o izboru između fiksne i promjenjive kamatne stope te vam ujedno pružamo mogućnost promjene uslova finansiranja, kao što je prijevremeni raskid ugovora.

Osobno

Savjetujemo Vas osobno kako da olakšate odabir finansiranja. Podatke dostavljamo odmah ili najkasnije u roku od 24 sata i sastavljamo vam amortizacijski plan. Izuzetno pažljivo postupamo s osobnim podacima koje nam povjeravate, a u slučaju da transakcija ne bude zaključena, odmah ih brišemo. Ako ste već zaključili finansiranje, nudimo vam sve informacije o trenutnoj situaciji i mogućnosti prijevremene otplate.

Akcijska ponuda vozila

Serija 60

već od 44.980 EUR

Serija 90

već od 48.980 EUR

Vozila XC

već od 38.980 EUR

Vozila Recharge

već od 61.980 EUR