Zaštita malih putnika

Volvo dječija i buster sjedišta

Slika porodice sa dva mala djeteta.
Volvo sjedište za bebe, za djecu od 40 do 73 cm.

Sjedište za bebe

40–73 cm ili do 10 mjeseci

Naše sjedište okrenuto unazad pruža udobnost i zaštitu bebama do 10 mjeseci (ili 40–73 cm) i može da se upari sa ISOFIX osnovom. Dizajnirano je tako da bude duboko, sa visokim bočnim panelima i naslonom za glavu. Presvlaka je napravljena od udobne tkanine koja sadrži 80% vune, propušta vazduh i može se prati u mašini. Na sjedištu se nalazi i prilagodljiva drška za nošenje.

Volvo dječije sjedište okrenuto unazad, pogodno za uzraste od novorođenčeta do 4 godine.

Lak pristup dječijem sjedištu okrenutom unazad

40–105 cm, od novorođenčeta do 4 godine

Idealno rješenje za većinu djece do 4 godine, naše sjedište okrenuto unazad sa funkcijom okretanja i ISOFIX držačem, olakšava postavljanje i podizanje djeteta. Kada osigurate dijete, jednostavno zakrenite sjedište dok se ne pričvrsti na svom mjestu. Presvlaka je napravljena od udobne tkanine koja sadrži 80% vune, propušta vazduh i može se prati u mašini.

Volvo dječije sjedište okrenuto unazad za djecu između 9 i 25 kg, od 9 mjeseci do 6 godina.

Dječije sjedište okrenuto unazad

9–25 kg, od 9 mjeseci do 6 godina

Projektovano da pruži udobnost i sigurnost djeci uzrasta između 9 mjeseci i 6 godina (ili 9–25 kg), naše sjedište okrenuto unazad se pričvršćuje pomoću sigurnosnog pojasa automobila i kopči na podu. Presvlaka je napravljena od udobne tkanine koja sadrži 80% vune, propušta vazduh i može se prati u mašini. Ovo sjedište pruža prostran prostor za noge i opcije uspravljanja i spuštanja.

Volvo buster sjedište za djecu između 15 i 36 kg, 4–10 godina.

Buster sjedište

15–36 kg, 4–10 godina

Idealan izbor za većinu djece između 4 i 10 godina (ili 15–36 kg), naše buster sjedište ima podstavljen naslon za glavu, visoke bočne panele i zaštitu za ramena. Jednostavno se postavlja pomoću ISOFIT sistema, a presvlaka je napravljena od udobne tkanine koja sadrži 80% vune, propušta vazduh i može se prati u mašini.

Volvo buster i naslon za leđa za djecu između 15 i 36 kg, 4–10 godina.

Buster / naslon za leđa

15–36 kg, 4–10 godina

Za djecu uzrasta 4–10 godina (ili 15–36 kg) naš buster sa naslonom za leđa pruža udobnost i bezbjednost dok vam dijete raste. Ima pet podešavanja visine i može se postaviti tako da omogućava opušteniji položaj. Presvlaka je napravljena od udobne tkanine koja sadrži 80% vune, propušta vazduh i može se prati u mašini.

Istražite kolekciju

Istražite kompletan asortiman naše vrhunske dodatne opreme – osmišljene da vam život uz Volvo automobil bude jednostavniji, bezbjedniji i praktičniji.

Dijete sjedi u Volvo sjedištu za djecu i gleda napolje