Spreman. Avanturistički. Prostran. I sa ugrađenim Google uslugama. Upoznajte naš karavan, spreman na sve situacije – gdje god da vas život odvede.

Upravljač, instrument tabla i dodirni ekran sistema za informisanje i zabavu u modelu Volvo V60 Cross Country.
Optimizujte smještanje prtljaga uz novi, održiviji krovni kofer Volvo Cars.
Dodatna stabilnost i prianjanje uz velike točkove modela Volvo V60 Cross Country.

Uslovi na putu mogu biti različiti. Ali napredna tehnologija vam pomaže da ostanete baš tamo gdje želite.

Zadržite kontrolu

Vremenski uslovi i stanje na putevima vam ne idu uvijek u prilog. Napredna tehnologija i pametan dizajn modela V60 Cross Country pomažu u pružanju iskustva vožnje sa više kontrole.

Projektovan za uzbuđenja

Sa pogonom na četiri točka, režimom Off Road, velikim rastojanjem od tla, kontrolom silaska niz nagibe i zadnjim vazdušnim vješanjem, V60 Cross Country pomaže u optimizaciji vuče, prianjanja i bezbjednosti, a vama ostaje da uživate u uzbudljivoj vožnji.

Laki hibrid

Naši laki hibridi obnavljaju energiju koja se stvara prilikom kočenja i skladište je u bateriji od 48 V. Kada se koristi ta energija, smanjuje se potrošnja goriva i emisije izduvnih gasova.

Gdje god da vas avantura odvede. Kreirajte i uživajte u enterijeru koji odražava vaš život.

Šta želite znati o modelu V60 Cross Country?

V60 Cross Country ima ugrađene Google mape i usluge Google Assistant i Google Play.

Da, Apple CarPlay je u standardnoj opremi modela V60 Cross Country.*

*Apple CarPlay se može koristiti samo u kombinaciji sa modelom iPhone 5 ili novijim. Apple CarPlay i iPhone su zaštitni znakovi kompanije Apple Inc.

Da, uključen je pristup uslugama u trajanju do četiri godine. Nakon toga možete da kupite nastavak pretplate ako želite nastaviti sa korišćenjem svih ovih usluga.

Pretplata traje do četiri godine. Ako je automobil nov, ovaj period započinje na dan isporuke maloprodajnog centra. Pretplata je povezana sa automobilom, tako da u slučaju prodaje automobila, preostalo vrijeme pretplate se prenosi na sljedećeg vlasnika/korisnika.

Ne. Moraćete da se povežete pomoću Bluetooth dijeljenja veze na svom uređaju i da koristite svoj lični tarifni paket za pristup ovim uslugama.

Prikazane karakteristike možda nisu standardne ili dostupne za sve nivoe opreme i opcije pogonskog sklopa.

Google, Google Play i Google mape su zaštitni znakovi kompanije Google LLC.