Servisna ponuda

Paketi redovnog održavanja za vozila starija od 4 godine

CLASSIC SERVICE

Želimo da se Vaš Volvo još dugo vozi i da odlično radi godinu za godinom, kilometar za kilometrom. Da bismo Vam omogućili bezbrižnu vožnju punu užitka, u ovlaštenim servisima dajemo kupcima vozila starih od 4 do 8 godina popust od 15% i kupcima vozila starijih od 8 godina popust od 25%, na dijelove. Svaka Volvo radionica koristi originalne Volvo dijelove, jedinstvene Volvo metode i nudi besplatna ažuriranja programske opreme koja čine Vaše Volvo vozilo svaki put još boljim.

Zamjena ulja već od 320,00 EUR

Za vozila sa automatskim mjenjačem

Ako vozite Volvo sa automatskim mjenjačem i intenzivno ga koristite - što podrazumijeva brzu vožnju, puno vožnje po gradu, vuču prikolice i čestu upotrebu pri visokim spoljnjim temperaturama - Vašem vozilu trebaju česte zamjene ulja mjenjača. Ova vrsta održavanja neophodna je kako bi se osiguralo nesmetano mijenjanje stepeni prenosa i smanjilo trenje u mjenjaču. Redovna zamjena ulja mjenjača u pravilu se obavlja u skladu sa propisanim servisnim intervalom, a prilikom gore opisane intenzivne upotrebe, nakon 60 000 km. Ako je prema prvom ili drugom kriterijumu vrijeme za zamjenu ili možda primjećujete teže mijenjanje stepeni prenosa, što takođe može dovesti do kvarova, pozivamo Vas da iskoristite našu trenutnu akciju: ulje u automatskom mjenjaču Vašeg vozila zamijenit ćemo po akcijskoj cijeni već od 320,00 EUR, koristeći 10 litara originalnog Volvo ulja kao dio usluge (U nekim slučajevima kada ulje u mjenjaču nije nikada mijenjano ili ako se vozilo koristilo u ekstremnim uslovima, potrebna su dodatna 2 litra ulja kako bi se sistem očistio i u njemu ostalo samo čisto ulje).

Nadogradite svoj Volvo najnovijom sigurnosnom tehnologijom

Sigurnosna poboljšanja koja razvijamo u Volvu godinu za godinom smanjuju broj povrijeđenih u našim vozilima i drugih saučesnika u saobraćaju. To uključuje i tehnologije asistencije koje su jedne od glavnih razloga zbog kojih su Volvo vozila najsigurnija na svijetu.  Za još sigurniju vožnju u Vašem Volvu u posebnoj ponudi za samo 60 €* nudimo nadogradnju četiri IntelliSafe funkcije koje smo razvili nakon što ste kupili svoj Volvo.  Nadogradnju nudimo za vozila XC90, S90, V90 i V90 Cross Country modelnih godina 2016 – 2018 te vozila XC60 modelne godine 2018 koja su već opremljena IntelliSafe sistemom. 

Zašto posjetiti ovlašteni Volvo servis?

Višestruke prednosti koje pružaju stručni mehaničari, inovativne metode rada brenda Volvo i originalne zamjenske dijelove možete dobiti samo u ovlaštenom Volvo servisu.  Ovdje Vam obezbjeđujemo vrhunske i personalizovane usluge: specijalizovani stručnjaci u najkraćem mogućem roku popravljaju Vaš Volvo, a uz to Vam je u svakom trenutku dostupan Vaš personalni servisni savjetnik koji Vas može neposredno i detaljno posavjetovati o Vašem vozilu.  Prilikom svake Vaše posjete, mi se povezujemo sa vašim Volvom preko VIDA programa koji kreira kontrolnu listu provjera u zavisnosti od kilometraže. U skladu sa uslugom Volvo Service 2.0 brinemo o nadogradnji softvera Vašeg vozila najnovijim ažuriranjima koji su rezultat saradnje Volva sa vozačima i korisnicima vozila. U Vaše vozilo ugrađujemo samo originalne dijelove koji omogućavaju istinsko Volvo iskustvo, potpunu bezbjednost i savršen komfor. 

Ostala akcijska servisna ponuda

Bezbrižno snalaženje na putu

U ovlašćenim Volvo servisima besplatno ažuriramo karte za sva Volvo vozila modelne godine 2015. i kasnije. Ažuriranje navigacije za vozila s sistemom Sensus modelne godine od 2011. do 2014. dostupno je po povoljnoj cijeni od 69 EUR, a svako sljedeće ažuriranje je besplatno.