Pogled na Volvo sa velike visine u apstraktnom belom okruženju.
Pogled na Volvo sa velike visine u apstraktnom belom okruženju.
Volvo ironmark logo.

Volvo Cars aplikacija

Jedna aplikacija. Volvo na dlanu.

Istražite usluge* koje omogućavaju praktično i prijatno Volvo iskustvo.

Nadgledanje punjenja

Kontrola unutrašnje klime

Zaključavanje i otključavanje

Planiranje servisiranja

Podrška

Pogled na Volvo sa velike visine u apstraktnom belom okruženju.
Pogled na Volvo sa velike visine u apstraktnom belom okruženju.
Volvo ironmark logo.

Istražite više

Skenirajte QR kod da biste preuzeli aplikaciju Volvo Cars na mobilnom telefonu.

Preuzmite aplikaciju Volvo Cars na mobilni telefon.

Logo prodavnice App Store.

Dostupno na:

Logo prodavnice App Store.Logo Google Play prodavnice.
Logo prodavnice App Store.

Aplikacija Volvo Cars je usluga koja Vam pojednostavljuje svakodnevni život i pomaže Vam da dobijete više od svog automobila. Sadržaj i funkcije su optimizovani za Vaš automobil i usluge. Aplikacija nudi informacije, uputstva, podršku, zakazivanje usluga i za povezane automobile, status automobila i daljinsku kontrolu korisnih funkcija vozila.

Da, promenili smo ime aplikacije Volvo On Call i ona se sada zove Volvo Cars. Stalno razvijamo i poboljšavamo aplikaciju i usput ćemo dodati mnoge uzbudljive i korisne funkcije.

Aplikacija Volvo Cars pruža informacije i uputstva za Vaš automobil, podršku kada Vam je potrebna i prečice za zakazivanje usluga. Za one koji imaju povezani automobil/pretplatu na Volvo Cars dostupne su i razne daljinske usluge. Imajte na umu da sadržaj i funkcije aplikacije zavise od automobila i usluga dostupnih u Vašoj oblasti. Vaš Volvo prodajni savetnik Vam može pružiti dodatne informacije.

Aplikacija Volvo Cars je besplatna i može se preuzeti iz prodavnica aplikacija. Za neke digitalne usluge postoje dodatni troškovi. Zatražite dodatne informacije od Volvo prodajnog savetnika.

Ne, pretplata se normalno nastavlja i ne morate ništa da uradite. Menja se samo ime.

Na kartici automobila ćete pronaći odeljak „otvori uputstvo”. Tu možete da potražite ono što Vam treba da biste rešili problem.

Aplikacija ima poseban deo za podršku u kome direktno možete da se obratite pomoćniku.

Volvo ID je vaš jedinstveni nalog u kompaniji Volvo Cars. On služi kao akreditiv za pristupanje svim proizvodima i uslugama kako bismo mogli da vas identifikujemo kao klijenta ili korisnika. Volvo ID možete da napravite čim instalirate aplikaciju i otvorite je po prvi put.

Da li ste zaboravili lozinku? Da biste resetovali lozinku, pratite uputstva u nastavku:

Preko Volvo Cars web sajta
1. Možete da promenite lozinku direktno na Volvo Cars web sajtu 2. Opcije za upravljanje Volvo ID-om možete naći u meniju u gornjem desnom uglu 3. Unesite korisničko ime za Volvo ID (adresu e-pošte/broj mobilnog telefona).     – Dobićete poruku sa linkom preko koga možete da podesite novu lozinku.

U aplikaciji Volvo Cars
1. Otvorite aplikaciju Volvo Cars 2. Izaberite „Prijava” 3. Pritisnite „Zaboravljena lozinka?” i pratite uputstva⏎ Ako Vam treba dodatna pomoć za prijavljivanje, kontaktirajte svog Volvo prodajnog savetnika ili Volvo Cars korisničku podršku.

Volvo Cars aplikacija

Volvo Cars aplikacija

Jedna aplikacija. Sve za Volvo.

Aplikacija Volvo On Call je sada aplikacija Volvo Cars. Otkrijte usluge* koje omogućavaju praktično i prijatno Volvo iskustvo.

*Usluge dostupne u aplikaciji Volvo Cars razlikuju se u zavisnosti od modela i tržišta. Ako želite dodatne informacije o automobilu i tržištu, kontaktirajte Vašeg Volvo prodajnog savetnika ili Volvo Cars korisničku podršku.

Google Play je zaštitni znak kompanije Google LLC.