Automobil kome poveravate sigurnost Vaše porodice, sada štiti njihovu budućnost.

Predstavljamo Recharge: našu novu liniju potpuno električnih i plug-in hibridnih SUV-ova. Dizajniran da pruži bolji način za kretanje kroz svet: više voznih performansi, manji uticaj na okolinu.

Volvo Plug-in Hibrid SUV-ovi

Volvo Recharge je naša nova linija naprednih plug-in hibrida i potpuno električnih automobila. Istražite naše SUV-ove.

XC40 Recharge
XC60 Recharge
XC90 Recharge

Za njihovu budućnost

Moramo promeniti način vožnje danas, tako da nam deca imaju bolje sutra. Zbog toga smo elektrifikovali naše SUV-ove. Izaberite Pure način vožnje kako bi ostavili iza sebe emisije izduvnih gasova - i bolju budućnost za svoju porodicu.

Vozite sa manje uticaja

Naša ambicija neće čekati. Volvo Recharge je naša nova linija naprednih plug-in hibrida i potpuno električnih automobila. Danas na svim našim modelima nudimo plug-in hibridne opcije i to je tek početak. Tokom narednih pet godina lansiraćemo pet novih potpuno električnih automobila. Naša ambicija: do 2025. godine polovina automobila koje prodajemo biće električna.
Istražite Recharge modele Više o elektrifikaciji

Elektrifikacija nije dovoljna

To je početak. Ali to nije celo rešenje. Da bismo zaštitili bezbednost naše planete, moramo učiniti više nego samo elektrificirati svoje automobile. Naša vizija je biti klimatsko neutralan u celom lancu vrednosti do 2040. godine - deceniju uoči cilja Pariškog sporazuma. Do 2025. godine želimo da smanjimo emisije ugljenika po vozilu za 40%. Pored emisije izduvnih gasova, to uključuje i emisije iz proizvodnje, logistike i poslovnih putovanja, kao i iz našeg vlastitog lanca snabdevanja. Punjenje sveta započinje punjenjem svakog koraka našeg putovanja.

Etički izvor baterije

Zalažemo se za etičko i odgovorno snabdevanje baterija. Kao deo te obaveze, bićemo prvi proizvođač automobila koji će koristiti blockchain tehnologiju za nadgledanje i praćenje kobalta unutar naših baterija kroz celi lanac snabdevanja. Ova tehnologija značajno povećava transparentnost i sledivost, pomažući nam da osiguramo da se kobalt koji se koristi u našim elektrificiranim automobilima odgovorno napaja.