Volvo XC60 Recharge

Volvo XC60 Recharge

Volvo XC60 Recharge

Pametniji XC60.

Ugrađene Google usluge i uzbudljivo iskustvo u vožnji plug-in hibrida – naš SUV srednje veličine je pametniji u svakom pogledu.

Žena gleda Volvo XC60 Recharge koji je priključen u stub za punjenje i puni se.
Krupni plan enterijera sa sjedištima od mješavine vune, bez kože, u modelu XC60 Recharge.
Jedna spoljašnja zadnja svjetla na modelu Volvo XC60 Recharge.
Slika sa tehničkim detaljima šasije, baterije i pogonskog sklopa Volvo plug-in hibrida.

Sloboda potpuno električnog pogona – sada je lakše nego ikad.

Model XC60 Recharge pokreće naš plug-in hibridni pogonski sklop najnovije generacije. Uz izlaz velike snage i veći domet električne energije, ovaj dinamični SUV srednje veličine optimizuje slobodu potpuno električnog pogona i dodatno smanjuje emisije izduvnih gasova.

Veći domet električne energije

Stignite dalje sa jednim punjenjem. XC60 Recharge može u električnom režimu Pure da pređe 79 km bez ikakvih emisija izduvnih gasova.*

Vožnja sa jednom papučicom

Optimizovana funkcija vožnje sa jednom papučicom pruža ravnomjerno iskustvo vožnje na električnu energiju, uz manju potrebu za stiskanjem kočnice.

* Brojevi su zasnovani na podacima iz postupka WLTP, dobijenim u specifičnim uslovima testiranja. Ostvareni domet vožnje, potrošnja goriva i energije koji se jave u stvarnim uslovima zavise od ponašanja u vožnji i drugih spoljnih faktora. Podaci su preliminarni, čeka se konačna sertifikacija vozila.

* Brojevi su zasnovani na podacima iz postupka WLTP, dobijenim u specifičnim uslovima testiranja. Ostvareni domet vožnje, potrošnja goriva i energije koji se jave u stvarnim uslovima zavise od ponašanja u vožnji i drugih spoljnih faktora. Podaci su preliminarni, čeka se konačna sertifikacija vozila.

Kontrolišite svoju dinamičnu vožnju uz intuitivnu tehnologiju i ugrađene Google usluge.

Najbolja navigacija u svojoj klasi

Uz Google mape koje su potpuno integrisane u automobil i glasovne kontrole bez upotrebe ruku koje pruža Google Assistant, informacije o saobraćaju u realnom vremenu i automatsko preusmjeravanje vam omogućavaju da stignete na odredište bez muke.

Udobnost u automobilu

Pomoću usluge Google Assistant u Volvo automobilu možete dobiti smjernice, uživati u zabavi, ostati u kontaktu s prijateljima, članovima porodice i kolegama, ali i fino podesiti okruženje u kabini – sve bez sklanjanja ruku sa upravljača. Za početak samo kažite: „Hey Google“.

Završite više poslova na putu

Uz Google se možete povezati s omiljenim aplikacijama i uređajima pomoću kojih bez problema možete završavati poslove čitavog dana. Jednostavno povezivanje i upravljanje pametnim kućnim uređajima iz automobila pruža spokojstvo i udobnost.

Prepustite se vrhunskom iskustvu koje pružaju medijski i zvučni sadržaji.

Google usluge vam omogućavaju kontrole bez pomoći ruku u SUV modelu XC60 Recharge. Uz poznati interfejs možete uživati u zabavi i ostati u kontaktu s prijateljima, članovima porodice i kolegama – samo pomoću glasa. Uz pristup aplikacijama u usluzi Google Play i opcionalnim Bowers & Wilkins ozvučenjem, vi, vaš automobil i vaš život nikada niste bili bliži.

Google Assistant

Kontrole bez pomoću ruku u automobilu.

Bowers & Wilkins

Uživajte u vrhunskim audio performansama.

Bowers & Wilkins zvučnici u modelu Volvo XC60 Recharge.
Google Play

Ostanite povezani sa svojim digitalnim životom.

Potpomognuta bezbjednost. To nam je u genima.

Potpomognuta bezbjednost. To nam je u genima.

Upozorenje o dolazećem saobraćaju s automatskim kočenjem pomaže vozaču kada ima ograničen pregled prilikom vožnje unazad. Ovaj sistem može da otkrije vozila koja prolaze iza i, po potrebi, primjeni automatsko kočenje.*

Naša tehnologija pomoći za bezbjednost vam pomaže da skrenete kroz tekući saobraćaj aktiviranjem automatskog kočenja u slučaju rizika od sudara.

I danju i noću, naša inteligentna tehnologija pomoći za bezbjednost vam pomaže da otkrijete i izbjegnete druga vozila, pješake, bicikliste i velike životinje. Ona prvo upozori vozača, a zatim automatski koči ako vozač ne reaguje.**

* Funkcije podrške vozaču ne mogu zamijeniti pažnju i rasuđivanje vozača. Upozorenje o dolazećem saobraćaju može imati ograničene funkcije u određenim situacijama. Intervencija kočenja je aktivna samo pri manjim brzinama.

** Vozila, pješaci i biciklisti koji se kreću u smjeru automobila mogu se otkriti pri određenim brzinama i pod određenim uslovima. Sistemi detekcije zavise od osvjetljavanja objekata i zahtijevaju da prednja i zadnja svjetla budu uključena po mraku. Vozač je u svakom trenutku odgovoran za bezbjednu vožnju.

*** Funkcije podrške vozaču ne mogu zamijeniti pažnju i rasuđivanje vozača. Podrška za upravljanje je aktivna pri brzinama između 60–140 km/h.

Navedene karakteristike možda nisu standardne ili dostupne za sve stilove i opcije motora.

Google, Google Play i Google mape su zaštitni znakovi kompanije Google LLC.